Ευρωεκλογές 2024: Στην κάλπη ο Ηλείος Δημήτρης Αβραμόπουλος;

    Ημερομηνία:

    Τα κόμματα της αντιπολίτευσης παρέλαβαν χθες Τετάρτη 18/10/2023,  ανεπισήμως και πριν τεθεί σε δημόσια διαβούλευση, τις προθέσεις -προτάσεις της ΝΔ για τον τρόπο που θα διεξαχθούν οι Ευρωεκλογές του ερχόμενου Ιουνίου. Οπως είναι προφανές, μετά την ανεπίσημη ενημέρωση, θ’ ακολουθήσει η δημοσιοποίηση του κυβερνητικού σχεδίου νόμου και μετέπειτα η ψήφιση.

    Ασφαλείς πληροφορίες της «Πελοποννήσου» αναφέρουν ότι η κυβέρνηση προτίθεται να γίνει η εκλογή των ευρωβουλευτών, από τις 7 Αποκεντρωμένες Διοικήσεις της χώρας, ενώ θα ισχύσει ο σταυρός προτίμησης. Στην ευρύτερη περιοχή μας, τα ψηφοδέλτια των κομμάτων θα στελεχωθούν από υποψήφιους ευρωβουλευτές, που θα εκλεγούν από τους ψηφοφόρους των 12 νομών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων νήσων.

    Γίνεται αντιληπτό ότι ο βαθμός δυσκολίας για την εκλογή ενός υποψηφίου θα είναι αυξημένος σε σχέση με τις βουλευτικές εκλογές, γιατί θα είναι υποχρεωμένος να απευθυνθεί σε 12 νομούς και να είναι δεδομένη η αναγνωσιμότητά του. Μία πρώτη πληροφορία που έφθασε στην «Π» αναφέρει ότι ο πρώην υπουργός Δημήτρης Αβραμόπουλος, που εξελέγη βουλευτής Ηλείας, καλοβλέπει την ευρωβουλευτική κάλπη.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ψήφισμα της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Αχαΐας για τον θάνατο του ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΤΗΛΙΓΑΔΗ

      Η Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Αχαΐας με το άκουσμα...

    Ανδρουλάκης στη ΔΕΘ: Δεν θα μπούμε στον πειρασμό συμφωνιών που θα υπονομεύσουν το πρόγραμμά μας

    Την πρότασή του για πολιτική αλλαγή μέσω εκλογών διατύπωσε...

    Πάτρα: Τα σαράβαλα της Νόρμαν

    Περιοχή Νόρμαν. Και ο αναγνώστης της «Πολιτείας» μας αναφέρει:...

    Πάτρα: Θρήνος στην πόλη – Εφυγε από τη ζωή ο “γάτος” – φωτό

    "Εφυγε" από τη ζωή μία μεγάλη προσωπικότητα στον χώρο...