Ηλεία: Χρηματοδοτείται νέρο έργο για την αποκατάσταση κατολίσθησης δρόμου στο Κρυονέρι

    Ημερομηνία:

    Στο Επιχειρησιακό Περιφερειακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης Δυτικής Ελλάδαες, στον Άξονα προτεραιότητας για την «Πρόληψη & διαχείριση κινδύνων», ο οποίος συγχρηματοδοτείται από το «Εθνικό πρόγραμμα Ανάπτυξης (ΕΠΑ)», εντάχθηκε με απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, η αποκατάσταση της κατολίσθησης στον επαρχιακό δρόμο Λατζόι – Χελιδόνι-Κρυονέρι-Λάλα, στην είσοδο του Κρυονερίου προϋπολογισμού 1.3 εκατομυρίων ευρώ.

    Η πράξη αφορά τμήμα οδοποιίας (επί της Επαρχιακής Οδού [17] Λαντζόι – Χελιδόνι – Κρυονέρι – Λάλα, 300μ πριν από την είσοδο του οικισμού Κρυονερίου) μήκους 259μ με δυο περιοχές κατολίσθησης στα ανάντη και κατάντη πρανή, στο οποίο ενσωματώνονται τεχνικά έργα για την αντιμετώπιση κατολισθήσεων.

    Το μήκος της οδού που γίνεται επέμβαση είναι περί τα 259μ, από τα οποία για τα πρώτα 100μ προβλέπεται νέα χάραξη (για την αποφυγή της πρώτης κατολίσθησης) ανάντη του υφιστάμενου δρόμου και στα υπόλοιπα 159μ τροποποίηση της υφιστάμενης επαρχ. οδού για την αντιμετώπιση της δεύτερης κατολίσθησης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αίγυπτος: Πώς χτίστηκαν οι Πυραμίδες – Ίσως βρέθηκε η απάντηση στον γρίφο αιώνων

    Ο τρόπος με τον οποίο χτίστηκαν οι πυραμίδες της...

    Επεξεργασμένα τρόφιμα: τα 4 σημεία-κλειδιά στις ετικέτες

    Ας υποθέσουμε ότι αποφασίσαμε να βελτιώσουμε τις διατροφικές μας...

    Πατάτες τηγανητές με τον τρόπο της Κρήτης

    Την πρώτη φορά που άκουσα από τον Στέλιο Τριλυράκη...