Στο 80% η πληρότητα στα Καλάβρυτα για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου

    Ημερομηνία:

    Στο 80% είναι η πληρότητα των ξενοδοχειακών καταλυμάτων στα Καλάβρυτα για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο Max Fm και στην Δήμητρα Μπαλαφούτη, ο πρόεδρος της ένωσης ξενοδόχων Καλαβρύτων Κωνσταντίνος Δαφαλιάς. «Υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον μέχρι ώρας για το τριήμερο αυτό από το οποίο ξεκινάει και η χειμερινή σεζόν για τα ξενοδοχεία των Καλαβρύτων.

    Από εκεί και πέρα όλα θα εξαρτηθούν από τον καιρό. Αν ο καιρός είναι ευνοϊκός θέλουμε να πιστεύουμε ότι η πληρότητα των ξενοδοχειακών καταλυμάτων θα φτάσει ακόμα πιο ψηλά, καθώς ο κόσμος έχει ανάγκη τις αποδράσεις από την καθημερινότητα του και τις ψάχνει, παρά την ακρίβεια που υπάρχει.

    Όλα πλέον τα ξενοδοχεία των Καλαβρύτων είναι ανοικτά και η σεζόν ξεκινάει με αισιοδοξία, θέλοντας να πιστεύουμε ότι παρά τις δύσκολες εποχές που ζούμε θα έχουμε επισκεψιμότητα και αυτόν τον χειμώνα».

    Ανασταλτικός παράγοντας βέβαια για τις χειμερινές αποδράσεις είναι η ακρίβεια. Ωστόσο, σε ότι αφορά τα Καλάβρυτα οι τιμές κινούνται σε ένα καλό επίπεδο για την εποχή, τόσο στα καταστήματα εστίασης και στην αγορά, αλλά και στα ξενοδοχεία.

    Η διαμονή έτσι κυμαίνεται, σύμφωνα πάντα με τον κ. Δαφαλιά, από τα 60 έως στα 120 ευρώ, ανάλογα με τις υπηρεσίες που προσφέρει το κάθε ξενοδοχείο.

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Pasta alla Vodka: H συνταγή με τη μεθυστική σάλτσα που απογειώνει τα ζυμαρικά

    Η συνταγή για pasta alla vodka αποτελεί την απόδειξη πως ο...

    5Χ5: Ο Θάνος Κιούσης επιστρέφει δυναμικά – Πότε κάνει πρεμιέρα

    Το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι «5Χ5» με τον ταλαντούχο Θάνο Κιούση,...

    Στυτική δυσλειτουργία: «Xτυπά» 2 στους 3 άνδρες κάτω των 40 ετών – Στο στόχαστρο και οι 20χρονοι

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%cf%83%cf%84%cf%85%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b4%cf%85%cf%83%ce%bb%ce%b5%ce%b9%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b3%ce%af%ce%b1-x%cf%84%cf%85%cf%80%ce%ac-2-%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82-3/

    Πάτρα: Τα αυτοκίνητα στο κέντρο… δεν κινούνται!

    Δεν ξέρουμε πώς, πότε και σε ποιον βαθμό θα...