Γκλέτσος: Η αντίδραση της Λάσκαρη όταν έμαθε για το ειδύλλιο με την κόρη της – Μπράβο ρε γερο-μπισμπίκη

    Ημερομηνία:

    Για τη γνωριμία του με τη Μαρία – Ελένη Λυκουρέζου και τον σύντομο γάμο τους μίλησε ο Απόστολος Γκλέτσος σε συνέντευξή του.

    Ανάμεσα σε όσα είπε στην κάμερα του «Πάμε Δανάη», αποκάλυψε και την αντίδραση της Ζωής Λάσκαρη όταν έμαθε το ειδύλλιο μεταξύ τους από τηλεφώνημα που της έκανε ο ίδιος.

    Αναλυτικότερα, είπε: «Ήμουν στην Θεσσαλονίκη για μια παράσταση και η Μαρία Ελένη είχε έρθει να δει την μητέρα της. Με τη Ζωή Λάσκαρη ήμασταν πολύ φίλοι. Εγώ ήμουν 30 χρονών και η Μαρία Ελένη ήταν 19. Την πρόσεξα ήταν ένα ωραίο κοριτσάκι. Μια μέρα της λέω να βγούμε οι δυο μας. Παίρνω τη Ζωή μετά και της λέω “μάλλον η μικρή με θέλει” και μου είπε ”μπράβο ρε γερο-μπισμπίκη. Τη χούφτωσες, τη χούφτωσες; Της απαντάω “όχι ακόμα”».

    Συνέχισε, λέγοντας: «Τα φτιάξαμε λοιπόν και ένα βράδυ που είμαστε όλοι μαζί και τρώμε της λέω “Μικρή θέλεις να παντρευτούμε;” και μου απαντάει “ναι”. Πήραμε τηλέφωνο κατευθείαν τον πατέρα της, τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο και μας είπε να μην τον ανακατέψουμε».

    Τέλος, έκανε και μια αναφορά στον αείμνηστο Βλάσση Μπονάτσο. «Το πιο έντονο την ημέρα του γάμου ήταν ο Βλάσσης Μπονάτσος, έκλεψε την παράσταση. Τη νύχτα του γάμου περάσαμε πολύ ωραία. Το τέλος ήρθε απλά επειδή ήμουν παιδί και ήταν άντρας. Δεν τσακωθήκαμε ποτέ, απλά κατάλαβα ότι δεν θα ταιριάξουμε ποτέ. Εγώ γύριζα σπίτι και αντί να της έλεγα να βγούμε, όπως εκείνη ήθελε, εγώ την ρώταγα αν έχει μαγειρέψει. Πήρα τον Λυκουρέζο και κατάλαβε» είπε χαρακτηριστικά, ο Απόστολος Γκλέτσος.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Επιβάτιδα πέθανε εν πτήσει και έβαλαν τη σορό της δίπλα σε ζευγάρι επί τέσσερις ώρες

    Ένα ζευγάρι Αυστραλών έζησε μια σοκαριστική εμπειρία κατά τη...

    Τέμπη – Χούπας: Στο τέλος θα προσπαθήσουν να αποδείξουν ότι το παιδί μου αυτοκτόνησε (βίντεο)

    Στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Το Πρωινό», ενόψει της μαύρης...

    Τέμπη – Καρατζόγλου: Συγκλονίζει η “κατάθεση ψυχής” από την μητέρα της Κέλλυς (βίντεο)

      Στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Το Πρωινό», ενόψει της μαύρης...

    ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΕΡΕΤΗΣ: Με αυτόν τον καιρό θα γίνει το καρναβάλι στην Πάτρα

    Με δυο πρόσωπα ο καιρός στην Πάτρα, το τριήμερο του καρναβαλιού. Από...
    Best Shop