Αύριο το Pink the City παίρνει τη θέση του ξανά στους δρόμους της Πάτρας!

    Ημερομηνία:

    Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε… την Κυριακή 22 Οκτωβρίου, το Pink the City παίρνει τη θέση του ξανά στους δρόμους της Πάτρας!

    Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού – «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας  «βάφει» ξανά την πόλη ροζ  με σκοπό να ενημερώσει, να ευαισθητοποιήσει και να αναδείξει την τεράστια αξία και σημασία της Πρόληψης και Έγκαιρης Διάγνωσης του Καρκίνου του Μαστού.

    Ο περίπατος θα ξεκινήσει στις 11.30 π.μ από τα Ψηλαλώνια και θα καταλήξει στον Μόλο της Αγίου Νικολάου, αφού διασχίσει τις οδούς Γούναρη, Ρήγα Φεραίου και  Αγίου Νικολάου.

    Με την εκδήλωση αυτή κορυφώνονται οι δράσεις του συλλόγου για τον μήνα Οκτώβριο, μήνα διεθνώς αφιερωμένου στην ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού.

    Το πρόγραμμα θα παρουσιάσει η Πρέσβειρα Τιμής του PinktheCity, κα Χριστίνα Λαμπίρη, με ταυτόχρονη διερμηνεία στην Ελληνική Νοηματική από το Κέντρο Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας Τalking Ηands, και έχει ως εξής:

    10:30 π.μ.Τελετή Έναρξης

    Την εκδήλωση θα ανοίξει το Σύνολο Κρουστών της τάξης του Γιώργου Λαμπράκου του Ωδείου Πολυφωνικής Χορωδίας Πάτρας
    Παρουσίαση χορογραφίας από την  Χορευτική Ομάδα SalsaMentes
    Χαιρετισμός Προέδρου ΣΓΚΜ «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας, κας Αγγελικής Στεφανάκη
    Λοιποί Χαιρετισμοί( Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, Δήμαρχος Πατρέων, 6η  ΥΠΕ, Πρόεδροι ΣΓΚΜ «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ»)
    Παρουσίαση δημιουργών του φετινού εικαστικού του PinktheCity
    Δρώμενο με τίτλο « Εσύ κι Εγώ…Μαζί»
    Χορογραφία – Ζέσταμα από το DFF Studiο
    11:30 π.μ. Εκκίνηση Περιπάτου

    Μουσική κάλυψη εκδήλωσης: DJ Τάκης Νιάρος

    Κατά τη διάρκεια της διαδρομής θα προπορεύεται η Χορευτική Ομάδα της Μαρίας Σιολέ «Rising Flames».

    Στη Κεντρική Κλίμακα του Δικαστικού Μεγάρου η Φιλαρμονική Ορχήστρα της Πολυφωνικής Χορωδίας Πάτρας θα χαιρετίζει τους συμμετέχοντες περιπατητές.

    Στη συμβολή των οδών Αγίου Νικολάου και Ρήγα Φεραίου η Ομάδα Κρουσταλήτες θα δίνουν τον ρυθμό με τα κρουστά τους για την τελική ευθεία!

    Άφιξη: Μόλος της Πάτρας

    ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ:

    Βράβευση των πολυπληθέστερων ομάδων από τις 4 κατηγορίες Ομαδικών Εγγραφών (Εκπαιδευτική Κοινότητα, Ιδιωτική Πρωτοβουλία, Επιχειρήσεις, Σύλλογοι-Σωματεία)
    Κλείσιμο εκδήλωσης
    Σχολές χορού KEEP DANCING PATRAS

    Ο Σύλλογος «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας σας προσκαλεί όλους την Κυριακή 22 Οκτωβρίου από τις 10.30 πμ στα Ψηλαλώνια.

    Οι εγγραφές συνεχίζονται στο περίπτερο της πλ. Γεωργίου μέχρι το Σάββατο, 21 Οκτωβρίου, στις 21:00.

    Αύριο το Pink the City παίρνει τη θέση του ξανά στους δρόμους της Πάτρας!

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κέρκυρα: Τουρίστρια ανασύρθηκε νεκρή από τη θάλασσα – Την βρήκαν σφηνωμένη σε βράχια

    Τραγικό θάνατο βρήκε μια 50χρονη τουρίστρια στην Κέρκυρα καθώς ανασύρθηκε νεκρή από τη...

    Διαγνώστηκαν τα πρώτα περιστατικά λοίμωξης από τον ιό του Δυτικού Νείλου για φέτος στη χώρα – Τρόποι μετάδοσης και πρόληψης

    Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ενημερώνει ότι διαγνώσθηκαν...

    Ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Να ξεπλυθεί ζητάει όποιος είναι λερωμένος, εγώ

    «Μετά την ύβρη, έρχεται η Νέμεσις», έγραψε ο Αλέξης Τσίπρας σε...

    Επίσκεψη Χρυσοχοΐδη αύριο στη Δυτική Αχαΐα

    Τον Δήμο Δυτικής Αχαΐας θα επισκεφθεί την Πέμπτη 10...