Σένκεφελντ: Βασικός στόχος του ΠΑΟ είναι να τερματίσει στην πρώτη τετράδα

    Ημερομηνία:

    Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε άνοδο, αλλά το κακό ξεκίνημα δεν του επιτρέπει τα στραβοπατήματα, αν θέλει να καλύψει το χαμένο έδαφος.

    Ο Μπαρτ Σένκεφελντ σε δηλώσεις του στον ΟΠΑΠ, αφού στάθηκε στο τι άλλαξε ο Λάζλο Μπόλονι, τόνισε ότι η σεζόν θα είναι καταστροφική αν ο Παναθηναϊκός δεν τερματίσει στην πρώτη τετράδα«Φυσικά, οι νίκες δίνουν αυτοπεποίθηση στην ομάδα. Νομίζω ότι παίζουμε με περισσότερη ενέργεια και αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά μας αυτή την περίοδο. Ο Μπόλονι νομίζω ότι βγάζει σε όλους μας πάρα πολλή ενέργεια και αυτό φαίνεται στο παιχνίδι. Αν ασκείς αρκετή πίεση στην άλλη ομάδα, τότε κάνουν λάθη. Γι’ αυτό πιστεύω ότι κοιτάμε ψηλά τώρα».

    Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ αλλά και τον στόχο της Ευρώπης είπε: «Πρώτα απ’ όλα νομίζω ότι πρέπει να παίξουμε με αυτοπεποίθηση κόντρα στον ΠΑΟΚ και πιστεύω ότι πρέπει να βγάλουμε την ενέργεια που βγάζουμε πάντα. Τότε θα έρθει η ποιότητα και θα το κάνουμε πολύ δύσκολο για εκείνους και θα πάμε για τη νίκη. Πρέπει να είμαστε στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος, αλλιώς θα είναι μια απογοητευτική χρονιά, επειδή όλοι μπορούν να βρουν όσες δικαιολογίες θέλουν, αλλά στο τέλος της ημέρας οι καλύτερες ομάδες είναι στην κορυφή και εκεί πρέπει να είμαστε κι εμείς».

    Πανέτοιμοι

    Όσον αφορά την προετοιμασία για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησαν οι Κουρμπέλης και Διούδης. Η κατάστασή τους δεν εμπνέει καμία ανησυχία και αναμένεται να είναι πανέτοιμοι για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ο Λάζλο Μπόλονι από το παιχνίδι με την ΑΕΚ χρησιμοποιεί το 4-3-3. Την ίδια ενδεκάδα με τα ίδια πρόσωπα χρησιμοποίησε ο Λάζλο Μπόλονι και στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

    Το ίδιο αναμένεται λοιπόν να κάνει και στο επερχόμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Σωκράτης Διούδης, από τα αριστερά προς τα δεξιά στην άμυνα θα είναι οι Ζαγαρίτης (Χουανκάρ), Βέλεθ, Σένκεφελντ και Σάντσες, την τριάδα του κέντρου συμπληρώνουν οι Αλεξανδρόπουλος, Κουρμπέλης και Μαουρίσιο. Στο αριστερό άκρο θα βρίσκεται ο Λούκας Βιγιαφάνιες, ενώ στο δεξί ο Τάσος Χατζηγιοβάνης. Στην κορυφή θα παίξει ο Φεντερίκο Μακέντα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΑ ΖΑΡΟΥΧΛΕΙΚΑ: Οι αστυνομικοί έφθασαν στο σημείο με την φωτογραφία του “πρώην” στο κινητό τους!

    Εκσυγχρονίστηκε η ΕΛ.ΑΣ. και ιδιαίτερα σε ζητήματα ενδοοικογενειακής βίας...

    ΠΑΤΡΑ: Σε ένα μήνα η παράδοση της γέφυρας της περιμετρικής στα Μποζαϊτικα

    Παραδόθηκε στην κυκλοφορία ο κλάδος προς Πύργο του πολύπαθου...

    ΟΠΕΚΕΠΕ: Εξυπηρετούσαν με αντάλλαγμα τριήμερα στα Καλάβρυτα

    Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ που...

    ΠΑΤΡΑ – ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Δείτε σε βίντεο πώς ένα ανήλικο σούφρωσε 120 ευρώ μέσα από τσαντάκι σε κατάστημα του Ρίου

    Η περιγραφή είναι χαρακτηριστική για τον τρόπο που δρούν...