ΠΑΤΡΑ: Σε ρόλο οικοδεσπότη ο Αντώνης Κουνάβης

    Ημερομηνία:

    Συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας Αντώνη Κουνάβη έφθασε η Υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σοφία Ζαχαράκη, στο ξενοδοχείο «Αστήρ» προκειμένου να χαιρετίσει την εκδήλωση που διοργάνωσε ο Ιατρικός Σύλλογος Πατρών στο ξενοδοχείο «Αστήρ».

    Ο κ. Κουνάβης σε ρόλο οικοδεσπότη, την υποδέχθηκε εγκάρδια και μάλιστα τη σύστησε σε ανθρώπους που θέλησαν να την συναντήσουν από κοντά, ανθρώπους της πολιτικής αλλά και της κοινωνίας, εθελοντές και πολίτες, οι οποίοι ζήτησαν από την Υπουργό να ρίξει όλο το βάρος στο χαρτοφυλάκιο της κοινωνικής συνοχής και της οικογένειας.

    Η κα Ζαχαράκη ενημέρωσε τους πολίτες τόσο στις κατ’ ιδίαν τους συναντήσεις όσο και από το βήμα της εκδήλωσης για τη δέσμη μέτρων για το δημογραφικό, την οικογενειακή πολιτική και το στεγαστικό που ετοιμάζει το Υπουργείο καθώς αποτελεί προτεραιότητα του Πρωθυπουργού να δοθεί το βάρος σε αυτόν τον ευαίσθητο τομέα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Αυξημένη ζήτηση σε συνοδούς πολυτελείας! Σε ποια διαμερίσματα πηγαίνουν και… πόσο παίρνουν την ώρα!

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:  https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%b1%cf%85%ce%be%ce%b7%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b7-%ce%b6%ce%ae%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%b7-%cf%83%ce%b5-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%bf%ce%b4%ce%bf%cf%8d%cf%82-%cf%80%ce%bf%ce%bb/

    Η προπληρωμένη κάρτα της ντροπής

    Του Θέμη Μπάκα   Σε μια περίοδο κατά την οποία οι...

    Μαζί στο σανίδι Πανταζάρας και Τουμάση! «Δράκουλας» με παντρεμένους

    Ξανά μαζί στη σκηνή ο Αργύρης Πανταζάρας και η Σίσσυ Τουμάση. Οι δύο...

    Κωνσταντίνος Αργυρός: Η ιδιαίτερη συνεργασία του με τον Κουβανό Yotuel και την Ισπανίδα Lorena Santos

    Ο Κωνσταντίνος Αργυρός (με τις διαδοχικές No 1 επιτυχίες) συναντά τον (βραβευμένο με...