Βρέθηκε βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στη Γλυφάδα! Θα κλείσει την Πέμπτη η λεωφόρος Ποσειδώνος

    Ημερομηνία:

    Μια βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου βρέθηκε στην περιοχή της Γλυφάδας στη λεωφόρο Ποσειδώνος μετά από εργασίες ανάπλασης στην περιοχή.

    Για τον λόγο αυτό και για να εξουδετερωθεί η βόμβα παλαιού τύπου θα κλείσει σε ένα μεγάλο τμήμα της η λεωφόρος Ποσειδώνος την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου.

    Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας «λόγω πραγματοποίησης ελεγχόμενης έκρηξης για την εξουδετέρωση πυρομαχικών παλαιού τύπου θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σε οδικά τμήματα, περιοχής Δήμων Γλυφάδας και Ελληνικού – Αργυρούπολης ως εξής:

    Φλίγκος
    GLEARNET

    Σταδιακή και πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, την Πέμπτη 26/10/2023 κατά τις ώρες 30΄έως 11.30΄, στα κατωτέρω οδικά τμήματα:
    Λ. Ποσειδώνος στο τμήμα της από το ύψος της Πλ. Βεργωτή έως τη συμβολή της με την Λ. Αλίμου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
    Ευρυάλης καθ΄ όλο το μήκος της.

    Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης των οχημάτων κατά μήκος της οδού Ευρυάλης από την Τετάρτη 25/10/2023 και ώρα 21.00΄έως την Πέμπτη 26/10/2023 και ώρα 11.30΄.

    Για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, παρακαλούνται οι οδηγοί να επιλέξουν ως εναλλακτικές διαδρομές την κίνησή τους μέσω της Λ. Βουλιαγμένης και/ή λοιπών δημοτικών οδών των Δήμων Γλυφάδας και Ελληνικού – Αργυρούπολης και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι 10 καλύτερες πιτσαρίες του κόσμου για το 2025

    Ο ετήσιος οδηγός εκδίδεται από μια ομάδα επιθεωρητών που...

    Ενα ρολόι-θρύλος γεννιέται σε 50 κομμάτια με 715.000 ευρώ έκαστο

    Ο οίκος A. Lange & Söhne ιδρύθηκε το 1845....

    Ο Δήμος Πατρέων τιμά σήμερα τον Διονύση Σαββόπουλο, στο Ανοικτό Δημοτικό Θέατρο της Πάτρας, με ελεύθερη είσοδο

    Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Πατρέων, στο πλαίσιο του...