Πανεπιστήμιο Πατρών: Κατάμεστο το Συνεδριακό Κέντρο στην συναυλία χορωδιακής μουσικής με τη συμμετοχή τριών χορωδιακών συγκροτημάτων – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία, την παρελθούσα Δευτέρα, στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, συναυλία χορωδιακής μουσικής με τη συμμετοχή τριών χορωδιακών συγκροτημάτων και με το γενικό τίτλο: «Crossing paths», με τη συνδιοργάνωση της «ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ» και της Αγγλικής Χορωδίας «MORE HOUSE SCHOOL CHOIR».

    Δεύτερο παρουσιάστηκε το ΜΙΚΤΟ ΦΩΝΗΤΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΤΡΑΣ «VOCAL», με τη διεύθυνση της Κατερίνας Πολυμενάκου, ενώ τη συναυλία έκλεισε η Αγγλική χορωδία, «MORE HOUSE SCHOOL CHOIR», από το Knightsbridge του Λονδίνου, με τη διεύθυνση της Emily Calderwood και στο πιάνο τον Jorge Rodriguez.

    Το πρόγραμμα της συναυλίας παρουσίασαν από κοινού ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής της «ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ», Μο Σταύρος Σολωμός και η Γραμματέας του Οργανισμού, Αθανασία Παπασταύρου.

    Παρέστησαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού, Γιώργος Σταματόπουλος, Γιάννης Καλαντζόπουλος, Γιάννης Αλεξόπουλος και Κωνσταντίνα Κατωπόδη, που επέδωσαν στις χορωδίες τα αναμνηστικά της χορωδιακής συνάντησης, ο Πρόεδρος του Μουσικού Συλλόγου Αγρινίου, Θέμις Γαμβρούλης, μέλη της Πανεπιστημιακής κοινότητας, πολλοί καθηγητές μουσικής της πόλης μας, χορωδοί διαφόρων φορέων κ.α.

    Πανεπιστήμιο Πατρών: Κατάμεστο το Συνεδριακό Κέντρο στην συναυλία χορωδιακής μουσικής με τη συμμετοχή τριών χορωδιακών συγκροτημάτων - ΦΩΤΟ

     

    Πανεπιστήμιο Πατρών: Κατάμεστο το Συνεδριακό Κέντρο στην συναυλία χορωδιακής μουσικής με τη συμμετοχή τριών χορωδιακών συγκροτημάτων - ΦΩΤΟ

     

    Πανεπιστήμιο Πατρών: Κατάμεστο το Συνεδριακό Κέντρο στην συναυλία χορωδιακής μουσικής με τη συμμετοχή τριών χορωδιακών συγκροτημάτων - ΦΩΤΟ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στην πρίζα για το μέλλον τους οι παρουσιαστές των ψυχαγωγικών προγραμμάτων

    Στην …πρίζα για το μέλλον τους οι παρουσιαστές των...

    ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΩΚΟΣ: Ενεργειακή σταθερότητα και ανάπτυξη με μεθοδικότητα και ευθύνη – Η Αχαΐα στο επίκεντρο

    Του Ανδρέα Τσώκου, Πολιτευτή Νέας Δημοκρατίας Αχαΐας Στο πλαίσιο της εθνικής...

    ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΟΤΕ ΠΑΤΡΑΣ: Η καθιερωμένη εκδήλωση στον Ι.Ν. Αγίου Διονυσίου

    Ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΟΤΕ Πάτρας πραγματοποίησε και φέτος, το...