Monika: Ετοιμάζεται να ανέβει στη σκηνή του «VOX» για λίγες εμφανίσεις

    Ημερομηνία:

    Έχοντας στις αποσκευές της ένα νέο άλμπουμ, το «Proud», η Monika επιστρέφει στη σκηνή. Από τις 30 Νοεμβρίου και για τέσσερα συνολικά βράδια Πέμπτης η τραγουδοποιός θα εμφανίζεται ζωντανά στη σκηνή του «VOX»

    Ροκ, κινηματογραφικά, έντεχνα, φάνκ και ντίσκο ηχοχρώματα μαζί, με τις μελωδίες να υπερισχύουν πάνω απ’ όλα, και στίχους που αποτυπώνουν με ποιητικό και τρυφερό τρόπο όλα τα συναισθήματα, τις σκέψεις και τα μηνύματα που θέλει να περάσει η Monika, συνθέτουν ένα το νέο της αυτό μουσικό ταξίδι .

    Με αφετηρία το «Avatar», σταθμούς σε πολλά τραγούδια από το «Proud» και από τις τρεις ακόμα αγγλόφωνες δισκογραφικές δουλειές της, η Monika θα κάνει μια αναδρομή στην δισκογραφία της ενώ θα ερμηνεύσει και διασκευές κομματιών που αγαπάει πολύ ε

    «Το πιο όμορφο ταξίδι είναι αυτό που σου χαρίζεται μέσα από ένα τραγούδι. Είτε κλείνεις τα μάτια και αφήνεσαι να σε παρασύρει η μελωδία, είτε κοιτάς γύρω σου, είτε συγκινείσαι, τραγουδάς ή χορεύεις, είτε κρατάς το ρυθμό με τα χέρια σου παρέα με τους αγαπημένους σου, πάντα κερδίζεις το πιο πολύτιμο δώρο ένα ταξιδιού, την αλλαγή. Και μετά όλα είναι πιο καθαρά. Πιο όμορφα. Με νόημα. Αυτός είναι και ο στόχος μου στο Vox. Να συναντηθούμε όλοι εκεί για να ταξιδέψουμε μακριά μέσα από τη μουσική και τα τραγούδια για να επιστρέψουμε έστω και λίγο αλλαγμένοι και πιο αληθινοί» σημειώνει η ίδια.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Η Πρεσβεία των ΗΠΑ χαρτογραφεί ευκαιρίες – Επίσκεψη στο Επιστημονικό Πάρκο, πρόσκληση στην Κίμπερλι Γκίλφοϊλ να επισκεφθεί την πόλη

    Σημαντική θεσμική συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε χθες στο Επιστημονικό Πάρκο...

    Επίσκεψη του Πρέσβη της Ισπανίας κ. Jorge Domecq στον Οργανισμό Λιμένος Πατρών Α.Ε.

    Τον Πρέσβη της Ισπανίας στην Ελλάδα, κ. Jorge Domecq,...

    Πάτρα: Νυχτερινή παρέλαση 2026: Πλήρωμα 233

    https://www.youtube.com/watch?v=mfbOAuY38A4