Ρωσία: Πραγματοποιήθηκαν ασκήσεις για πυρηνική επίθεση από ξηράς, αέρος και θαλάσσης

    Ημερομηνία:

    Στην Ρωσία έγιναν ασκήσεις για πυρηνική επίθεση. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κρεμλίνο, πραγματοποιήθηκαν δοκιμές για μαζικό πυρηνικό πλήγμα –από ξηράς, αέρος και θαλάσσης– ως απάντηση, σε ενδεχόμενη επίθεση εναντίον της χώρας.

    «Δοκιμαστικές εκτοξεύσεις βαλλιστικών πυραύλων και πυραύλων Κρουζ πραγματοποιήθηκαν, κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής άσκησης».

     

    Πρόκειται για ένα διηπειρωτικό βαλλιστικό πύραυλο Yars που εκτοξεύθηκε από πεδίο δοκιμών στη ρωσική Άπω Ανατολή, ένα πυρηνοκίνητο υποβρύχιο εκτόξευσε έναν βαλλιστικό πύραυλο από τη Θάλασσα της Βαλτικής και στρατηγικά βομβαρδιστικά αεροσκάφη Tu-95MS εκτόξευσαν πυραύλους Κρουζ.

    Μάλιστα, καθ’ όλη την διάρκεια της άσκησης, η ρωσική κρατική τηλεόραση, έδειχνε τον υπουργό Άμυνας, Σεργκέι Σοϊγκού με τον αρχηγό των ενόπλων δυνάμεων, Βαλέρι Γερασίμοφ να ενημερώνουν τον πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γιώργος Α. Παπανδρέου: «Νίκη για το κράτος δικαίου» η απόφαση για τις υποκλοπές

    Ως δικαίωση για το κράτος δικαίου και τη Δημοκρατία...

    Πάτρα: Νυχτερινή παρέλαση 2026: Πλήρωμα 114

    https://www.youtube.com/watch?v=N6H7CRfcTXw

    Χριστίνα Αλεξοπούλου: Συνάντηση εργασίας με τον Γιάννη Κεφαλογιάννη

    Συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής...

    Σε ειδική δομή φιλοξενίας η 16χρονη Λόρα – Δεν έχουν γίνει γνωστές οι συνθήκες εντοπισμού της

    Καλά στην υγεία της βρέθηκε η 16χρονη Λόρα σε περιοχή...