ΠΑΤΡΑ: “Εφυγε” η ήρεμη δύναμη του συνδικαλισμού της πόλης

    Ημερομηνία:

    Άφησε χθες την τελευταία του πνοή, ο Διονύσιος Λοτσάρης του Κωνσταντίνου, ο οποίος γεννήθηκε στο Λάππα το 1937.
    Ασχολήθηκε με εμπορικές επιχειρήσεις και ανέπτυξε αξιόλογη εμπορο-συνδικαλιστική δράση στην Πάτρα και σε όλη την Ελλάδα.
    Το 1971 ίδρυσε την εταιρεία Βιομηχανικών Ειδών ΑΦΟΙ Κ. ΛΟΤΣΑΡΗ Ο.Ε. μαζί με τα αδέλφια του Ζαφείριο και Ανδρέα. Μετά από πολλά χρόνια ίδρυσε την εταιρεία ΛΟΤΣΑΡΗΣ ΑΕ την οποία συνεχίζουν σήμερα τα παιδιά του και τα ανίψια του.
    Υπήρξε δραστήριος στο συνδικαλιστικό τομέα. Ίδρυσε τον Σύλλογο Εμπόρων  Αυτοκινήτων  και Ανταλλακτικών Νομού Αχαΐας και υπήρξε για πολλά χρόνια μέλος και πρόεδρος του Εμπορικού εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών. ίδρυσε Επίσης την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου της ο οποίος ήταν πρόεδρος για πολλά χρόνια και υπήρξε και ιδρυτικό μέλος της Ελληνική Συνομοσπονδίας Εμπορίου και επιχειρηματικότητας ΕΣΕΕ την οποία υπηρέτησε από την θέση του Γενικού Γραμματέα και του Αντιπροέδρου.
    Ήταν παντρεμένος με την Λοτσάρη Ελένη  απέκτησαν δύο παιδιά, τον Κωνσταντίνο και τον  Ανδρέα καθώς και δύο εγγόνια τον Διονύσιο και Διονύσιο Νικόλαο.
    Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στον Ι.Ν Αγίου Διονυσίου Κυριακή 29 Οκτωβρίου, στις 12 το μεσημέρι.

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν μείνει τρεις και ο κούκος

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%83%cf%85%cf%81%ce%b9%ce%b6%ce%b1-%ce%ad%cf%87%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%bc%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%cf%84%cf%81%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bf/

    ΠΑΤΡΑ: Δύο αποφάσεις – «σταθμοί» ακυρώνουν κατασχέσεις ακινήτων

     του Αχιλλέα Ροδίτη Σε μία περίοδο που ο «τυφώνας» των...

    Η στιγμή που επιβάτιδα αεροπλάνου τρέχει και ουρλιάζει γυμνή μέσα στην καμπίνα

    Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε σε πτήση της Southwest από...

    Chicken Marsala: Ίσως η καλύτερη συνταγή για το φιλέτο κοτόπουλου

    Το Chicken Marsala είναι ένα από εκείνα τα σπάνια πιάτα, που...