Πήγαν να πουλήσουν 391 λίτρα λάδι ως «εξαιρετικά παρθένο» στην Αλεξανδρούπολη

    Ημερομηνία:

    Όσο σκαρφαλώνει στα ύψη η τιμή του ελαιόλαδου, τόσο θα το εκμεταλλεύονται επιτήδειοι που “σερβίρουν” αμφίβολης ποιότητας λάδι σε χαμηλές τιμές σε ανυποψίαστους καταναλωτές. Άλλη μια τέτοια περίπτωση εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας στην Αλεξανδρούπολη, το βράδυ της Παρασκευής.

    GLEARNET

    Κατά την διάρκεια ελέγχου, συνελήφθη ένας Έλληνας ο οποίος εντοπίστηκε να μεταφέρει 23 συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 391 λίτρα ελαιόλαδου, για το οποίο δεν είχαν καταβληθεί οι ανάλογοι φόροι και δασμοί, ενώ δεν διέθετε τα απαραίτητα έγγραφα που να πιστοποιούν το είδος και την προέλευσή του. Οι ποσότητες του ελαιόλαδου κατασχέθηκαν και δείγμα τους εστάλη στη xημική υπηρεσία για ανάλυση, ώστε να διαπιστωθεί αν είναι πράγματι ελαιόλαδο ή άλλου είδους λάδι νοθευμένο ή επιχρωματισμένο.

    Φλίγκος

    Οι αστυνομικοί συνεχίζουν την προανάκριση για να διαπιστώσουν από πού προέρχονταν οι συσκευασίες με το αμφίβολης ποιότητας λάδι, ενώ ο κάτοχός τους παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης κατηγορούμενος για παραβάσεις του νόμου περί υπαίθριου εμπορίου και των αγορανομικών διατάξεων.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μπριζίτ Μακρόν: Θα καταθέσει σε αμερικανικό δικαστήριο ντοκουμέντα που αποδεικνύουν το φύλο της

    Αποφασισμένη να το πάει μέχρι τέλους για να αποδείξει ότι είναι...

    Οι πολυθεσίτες ηθοποιοί της νέας σεζόν

    Σε διπλό ταμπλό θα δούμε, από τη νέα τηλεοπτική σεζόν,...

    Μουσουλμάνοι το 94% του πληθυσμού στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική – Ραγδαία μείωση των Χριστιανών

    Το Μεσανατολικό είναι ένα θέμα που απασχολεί την παγκόσμια...