Έρχεται «μπόνους» για όσους καταγγέλλουν φοροδιαφυγή από την εφαρμογή «Appodixi»

    Ημερομηνία:

    Χρηματικό μπόνους θα δικαιούνται να λάβουν όσοι πολίτες καταγγέλλουν περιπτώσεις φοροδιαφυγής μέσω της εφαρμογής Αppodixi του gov, σύμφωνα με το φορολογικό νομοσχέδιο που θα ανακοινωθεί αύριο, από την ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών. 

    Το φόρο – μπόνους για όσους «καρφώνουν» φοροδιαφυγή προανήγγειλε πριν λίγη ώρα ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης κατα την παρουσίαση της νέας ψηφιακής πλατφόρμας καταγγελιών της ΑΑΔΕ, για θέματα φοροδιαφυγής αλλά και διαφθοράς υπαλλήλων και υπηρεσιών. Όπως έχει γράψει το Πρώτο Θέμα, το μπόνους θα μπορούσε να φτάνει ως τις 3000 ευρώ.

    Οι καταγγελίες θα μπορούν να γίνονται είτε επώνυμα είτε και ανώνυμα αν και μέχρι σήμερα στην εφαρμογή η Appodixi μέχρι σήμερα έχουν υποβληθεί 135.000 καταγγελίες, εκ των οποίων ανώνυμες ήταν περίπου οι 75.000 και επώνυμες μόλις 60.000.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Επίσκεψη του Πρέσβη της Ισπανίας κ. Jorge Domecq στον Οργανισμό Λιμένος Πατρών Α.Ε.

    Τον Πρέσβη της Ισπανίας στην Ελλάδα, κ. Jorge Domecq,...

    Πάτρα: Νυχτερινή παρέλαση 2026: Πλήρωμα 233

    https://www.youtube.com/watch?v=mfbOAuY38A4

    ΔΕΙΤΕ ΚΑΡΕ – ΚΑΡΕ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ: Ετσι έκλεψε μηχανάκι από στενό στην Αγίας Σοφίας στην Πάτρα

    Τη στιγμή που το Πατρινό Καρναβάλι βρισκόταν στο αποκορύφωμά...