Αν ο Δράκουλας είχε γάτα τότε αυτή θα ήταν ο Τόιβο από την Φινλανδία – Aστείο βίντεο

    Ημερομηνία:

    Μία γάτα από την Φινλανδία σίγουρα κερδίζει το βραβείο της πιο περίεργης γάτας στον πλανήτη. Ο 5χρονος Τόιβο έχει μαύρο τρίχωμα, δόντια που θυμίζουν τον Κόμη Δράκουλα, χρυσά μάτια και μοιάζει περισσότερο με νυχτερίδα.

    Ο ιδιοκτήτης της Τουόμας Ικόνεν είπε ότι «συνήθως οι άνθρωποι βρίσκουν το Τόιβο αστείο ή παράξενο. Λένε ότι μοιάζει περισσότερο με νυχτερίδα ή σαύρα παρά με γάτα. Συμφωνώ».

    Αν ο Δράκουλας είχε γάτα τότε αυτή θα ήταν ο Τόιβο από την Φινλανδία – Aστείο βίντεο

    Η γάτα ανήκει στην ράτσα που ονομάζεται ανατολίτικη κοντότριχη. «Πάντα μας γοήτευαν οι μαύρες γάτες και η μυστηριώδης εμφάνισή τους, ειδικά οι ανατολίτικες γάτες», ανέφερε ο 43χρονος ιδιοκτήτης.

    Παρά την εκπληκτική και κάπως τρομακτική εμφάνιση του Τόιβο ο Τουόμας Ικόνεν αποκάλυψε ότι το αιλουροειδές είναι το πιο ήσυχο και καλόβολο από τα κατοικίδια του. «Μοιάζει με ένα κακόγουστο υβρίδιο πάνθηρα-νυχτερίδας, αλλά είναι ο πιο ήρεμος και χαδιάρης γάτος. Δεν θα έκανε κακό ούτε σε μύγα», είπε ο 43χρονος.

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Σήμερα η νεκροψία για την αιτία θανάτου του 21χρονου στην Εγλυκάδα – Τον βρήκε η μητέρα του…

    Νεκρός βρέθηκε 21χρονος αργά χθες το βράδυ μέσα στο...

    Συνάντηση Τραμπ-Βαρθολομαίου στον Λευκό Οίκο: Συζήτησαν και για την κατάσταση των Χριστιανών στη Μέση Ανατολή

    Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Οικουμενικού Πατριάρχη με τον πρόεδρο Ντόναλντ...

    Αλίκη Βουγιουκλάκη: Προς πώληση το σπίτι της στην οδό Στησιχόρου για 4 εκατ. ευρώ

    Το διαμέρισμα της οδού Στησιχόρου, το ιστορικό σπίτι όπου...