Σε νέα απολογία ο 66χρονος λυράρης για άλλη ποινική υπόθεση με ανήλικους – Είναι προφυλακισμένος ήδη για σεξουαλική κακοποίηση

    Ημερομηνία:

    Σε νέα απολογία για άλλη ποινική υπόθεση που αφορά ανήλικά πρόσωπα, καλείται, το επόμενο διάστημα, ο 66χρονος λυράρης που είναι προφυλακισμένος στις φυλακές της Τρίπολης, ως κατηγορούμενος για σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος ανήλικου αγοριού.

    Ο 66χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, καλείται σε νέα απολογία στις 17 Νοεμβρίου για υπόθεση διακίνησης πορνογραφικού υλικού, που αφορά σε ανήλικα πρόσωπα.

    Σημειώνεται ότι αυτή η δικογραφία είναι προγενέστερη της υπόθεσης με το ανήλικο αγόρι που τον “έστειλε” στη φυλακή, και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στην παρούσα δικογραφία που διερευνάται, το ένα πρόσωπο είναι ταυτοποιημένο, το δεύτερο ανήλικο πρόσωπο δεν έχει ταυτοποιηθεί.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Σήμερα στη Λακκόπετρα η κηδεία της 6χρονης – Δεν τα κατάφερε…

    Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 6 ετών...

    Ανεξέλεγκτη η δράση του παράνομου τζόγου: Δεκάδες λέσχες εντοπίζονται σε Αττική και επαρχία

    Οι παράνομες λέσχες παιγνίων στην Αττική ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια. Σε υπόγεια, αποθήκες...

    Νεκρός γνωστός γιατρός που έπεσε από τον τρίτο όροφο οικοδομής

    Τραγωδία σημειώθηκε στην Ξάνθη, καθώς ένας άνδρας 65 περίπου ετών...