ΠΑΤΡΑ: 79.000 ευρώ η λεία απατεώνων

    Ημερομηνία:

    Δύο περιστατικά απάτης με διαφορά λίγων ωρών καταγράφησαν στην Πάτρα, με τη συνολική λεία των δραστών να ανέρχεται στις 79.250 ευρώ.

    Σύμφωνα με πληροφορίες της «Πελοποννήσου», ο απατεώνας δεν δίστασε προκειμένου να γίνει γρήγορα η «δουλειά» να συνοδεύσει τη γυναίκα σε ΑΤΜ. Εκεί της ζήτησε να πληκτρολογήσει συγκεκριμένο κωδικό, κίνηση που αποδείχθηκε μοιραία για την 48χρονη, καθώς εν αγνοία της έδωσε εντολή για μεταφορά των χρημάτων σε άλλο λογαρισμό.

    Φλίγκος

    Αργά το βράδυ της Δευτέρας  Πατρινός απευθύνθηκε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας, καταγγέλοντας πως έπεσε θύμα απάτης μέσω επένδυσης σε κρυπτονομίσματα. Οι απατεώνες, όπως φέρεται να είπε ο άνδρας, αρχικά τον ενημέρωναν πως οι επενδύσεις του απέφεραν κέρδη και έτσι συνέχιζε να «βάζει» χρήματα. Οταν ήρθε η ώρα του ταμείου, όμως, διαπίστωσε πως 67.250 ευρώ είχαν γίνει «καπνός». Οπως αποδείχθηκε, η ιστοσελίδα επενδυτικής εταιρείας δεν είχε αντίκρισμα.

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πώς από καθαρή τύχη ένα μικρό νησί μπορεί και κερδίζει εκατομμύρια

    Τη δεκαετία του 1980, όταν το Διαδίκτυο βρισκόταν ακόμα στα σπάργανα,...

    ΠΑΤΡΑ – ΤΩΡΑ: Φωτιά στα Σαγέϊκα – Πνέουν ισχυροί άνεμοι

    ΤΕΤΑΡΤΗ 03.09.2025 ΩΡΑ 15.15. Σε εξέλιξη πυρκαγιά που έχει εκδηλωθεί...

    ΟΠΕΚΕΠΕ: Πώς χάθηκαν 22,7 εκατ. ευρώ από τις επιδοτήσεις – Οι πέντε μέθοδοι απάτης

    Σοβαρές εστίες διαφθοράς και κατασπατάλησης δημόσιου χρήματος αποκάλυψαν οι έρευνες της...

    ΠΑΤΡΑ: Δίωξη για κακούργημα για τον οδηγό του ΙΧ που σκότωσε τον 27χρονο! ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – Κρατείται στην Αστυνομία

    Κακουργηματική δίωξη για επικίνδυνη οδήγηση που προκάλεσε τον θάνατο...