Γιώργος Πολυχρονίου: Η συνεργασία του με την… «πονηρο-έξυπνη» Ελένη Μενεγάκη και αυτοί που πετυχαίνουν

    Ημερομηνία:

    Σε μία από τις σπάνιες φορές που μιλά δημόσια, ο Γιώργος Πολυχρονίου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη στη Mega Banca το 1992 στη συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα «OnTime».

    Αναλυτικά όσα δήλωσε

    «Είχα διαβλέψει ότι θα πάει μπροστά η Ελένη, γιατί ήταν ήδη ξύπνια, παρ’ όλο που ήταν πολύ μικρή τότε. Εγώ και μερικοί άλλοι με τους οποίους έκανε τότε κοινωνική παρέα την «ξυπνήσαμε» οριστικά. Τη μάθαμε ότι πρέπει να ερωτευτεί το μικρόφωνο, τη δουλειά της», δηλώνει ο Γιώργος Πολυχρονίου.

    «Μόνο αυτοί που είναι άρρωστοι (με τρία «ρ») με τη δουλειά τους πετυχαίνουν. Αυτοί ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα… απορρυπαντικά, που λέει και η διαφήμιση», τονίζει ο γνωστός παρουσιαστής.

    «Ήταν πολύ μικρή η Ελένη Μενεγάκη αλλά από τότε έμαθε να είναι στρατιώτης στη δουλειά της. Ήταν πονηρο-έξυπνη. Υπάρχουν οι έξυπνες, οι πονηρο-έξυπνες, οι πονηρές και οι χαζές. Αυτές είναι οι τέσσερις κατηγορίες γυναικών», σημειώνει στη συνέχεια ο Γιώργος Πολυχρονίου και καταλήγει λέγοντας: «Η Ελένη ήταν πονηρο-έξυπνη, δηλαδή διέθετε ένα μεγάλο ατού για τη δουλειά της. Και τα κατάφερε».

    Τηλεόραση βλέπετε σήμερα;

    «Σχεδόν καθόλου. Την ανοίγω μόνο το απόγευμα για να δω τον «φίλο» μου, τον ντετέκτιβ Πουαρό», απαντά ο Γιώργος Πολυχρονίου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Νεκρός γνωστός γιατρός που έπεσε από τον τρίτο όροφο οικοδομής

    Τραγωδία σημειώθηκε στην Ξάνθη, καθώς ένας άνδρας 65 περίπου ετών...

    Καταδικάστηκαν πατέρας και γιος που ξυλοκόπησαν εργαζόμενο στο κοιμητήριο Ευόσμου κατά τη διάρκεια εκταφής

    Σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών καταδικάστηκαν πατέρας και γιος που ξυλοκόπησαν άγρια δημοτικό υπάλληλο...

    Η επιστήμη πίσω από το τέλειο μπριάμ

    Το μπριάμ αποτελεί ένα από τα πιο παρεξηγημένα «λαδερά» φαγητά, της...

    Τέλειοι κεφτέδες από τον Μανώλη Παπουτσάκη και τη Μαντώ Ηλιοπούλου

    Οι κεφτέδες είναι ένα λατρεμένο πιάτο και, ειδικά αυτήν την εποχή,...