Μπάρμπα: Όλες οι γυναίκες είναι ίδιες, λες και βγαίνουν από την ταινία με τα ζόμπι

    Ημερομηνία:

    Σε τηλεοπτικές της δηλώσεις η ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα, μίλησε για το πως περιποιείται το πρόσωπό της, το πέρασμα του χρόνου και τις αισθητικές παρεμβάσεις. Παράλληλα ανέφερε πως πλέον εξωτερικά όλες οι γυναίκες είναι ίδιες.

    «Δεν κάνω βαριά πράγματα στο πρόσωπό μου, χρησιμοποιώ ελαιόλαδο και ενυδατικά. Δεν μου αρέσει η παραμόρφωση, προτιμώ να μεγαλώνω και να υπάρχει ο χρόνος στο πρόσωπό μας, παρά να γινόμαστε.

    Και όλες οι γυναίκες είναι ίδιες, μαλλί, χείλια, μάτια, είναι τραγικό! Λες και βγαίνουν, πως είναι αυτή η ταινία με τα ζόμπι; Όλες ίδιες!» δήλωσε η Βάνα Μπάρμπα, μιλώντας στους δημοσιογράφους.

    Σε παλαιότερες δηλώσεις της, είχε αναφερθεί στον ρατσισμό του χρόνου και της ομορφιάς. Τότε είχε πει πως: «Υπάρχει ο ρατσισμός του χρόνου και ο ρατσισμός της ομορφιάς. Δεν δέχονται ρατσισμό οι μεγάλες γυναίκες; Μετά τα 55 είναι λες και δεν υπάρχουν. Εγώ πλέον έχω πάψει να είμαι όμορφη, έχω περάσει στην αντίπερα όχθη».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Δεν υπάρχει «γιατρειά» στα Προσφυγικά

    Θα επανέλθουμε στο θέμα των ρομά κυρίως στην περιοχή...

    Οθων Παπαδόπουλος για Μουρτζούκου: Επιδιώκει να έχει επικοινωνία με όλα τα πρόσωπα του συγγενικού της κύκλου

    Ο δικηγόρος του πατριού της Ειρήνης Μουρτζούκου, Όθων Παπαδόπουλος, μίλησε στον ΑΝΤ1 για...

    ΠΑΤΡΑ: Από τον Αύγουστο τα ηλεκτρικά ποδήλατα

    Μέχρι τον Αύγουστο τα ηλεκτρικά κοινόχρηστα ποδήλατα θα κυκλοφορούν...

    ΕΚΤΑΚΤΟ: Εφυγε η Μουρτζούκου από την Αθήνα

    Εφυγε η Ειρήνη Μουρτζούκου από την Αθήνα και μεταφέρεται...