Χάρις Αλεξίου: Ήμουν κομπάρσα στο «Χτυποκάρδια στο θρανίο» με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

    Ημερομηνία:

    Η Χάρις Αλεξίου, πολύ πριν γίνει γνωστή για το ταλέντο της στο τραγούδι, είχε κάνει το πέρασμά της από την ταινία «Χτυποκάρδια στο θρανίο» ως κομπάρσα ηθοποιός.

    Η τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Watch Next» και αποκάλυψε για πρώτη φορά, ότι έπαιξε στη δημοφιλή ταινία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

    Όπως είπε: «Έχω κάνει κομπαρσιλίκι στην Αλίκη Βουγιουκλάκη, στο “Χτυποκάρδια στο θρανίο”. Μια γειτονοπούλα μου έκανε κομπαρσιλίκι, και μου λέει “θέλεις να έρθεις κι εσύ σήμερα που θα πάμε στο Μαρούσι;”»

    Φλίγκος

    Συνέχισε, λέγοντας ότι: «Ήμουν 12, και πήγα μαζί της. Και έζησα όλο αυτό, το όλη μέρα στο προαύλιο του σχολείου με τις ποδιές. Ήμουν μαθήτρια όχι στην ίδια τάξη, στο μπούγιο εκεί πέρα που τρέχουνε τα κορίτσια, που τη χαιρετάνε, στο φινάλε. Δεν θα με δεις, εκτός και αν υπάρχει τρόπος κάποιος να το ψάξει εκεί».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πλατφόρμα για τις επιδοτήσεις ετοιμάζει η ΑΑΔΕ

    Σε νέα εποχή περνά το σύστημα αγροτικών ενισχύσεων και...

    Ο Εμπορικός Σύλλογος Πατρών για την αργία του Αγίου Πνεύματος

    Ενημέρωση για την αργία του Αγίου Πνεύματος από τον...

    Συνταγή για παραδοσιακό μπριάμ

    Παραδοσιακό μπριάμ Υλικά: 2 πατάτες 1 μελιτζάνα 2 καρότα 2...

    ΠΑΤΡΑ: Και άλλο επικίνδυνο κτίριο στην καρδιά της πόλης – ΦΩΤΟ

    Μια ακόμα περίπτωση προβληματικού και άκρως επικίνδυνου κτιρίου, στο...