Φαίη Μπακογιώργου: Συνελήφθησαν η μητέρα, η αδελφή και η σπιτονοικοκυρά για την δολοφονία της – Κατηγορούνται και για δεύτερο φόνο

    Ημερομηνία:

    Εξέλιξη σοκ στην υπόθεση της 23χρονης Φαίης Μπακογιώργου, η οποία είχε εντοπιστεί νεκρή στην Κυψέλη, το 2021. Η άτυχη Φαίη, που ήταν έγκυος στο τέταρτο παιδί της, βρέθηκε νεκρή και τυλιγμένη σε μία κουβέρτα, πριν από δύο χρόνια, έξω από ένα πάρκινγκ που βρίσκεται σε απόσταση 700 μέτρων από το σπίτι της.

    Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής LiveNews του Mega, οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν την μητέρα και την αδελφή της Φαίης, αλλά και την σπιτονοικοκυρά που τις φιλοξενούσε, για την δολοφονία της εγκύου, ύστερα από σχετικά εντάλματα. Αύριο, αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα για να δώσουν εξηγήσεις. Μάλιστα, οι τρεις γυναίκες φαίνεται πως κατηγορούνται και για άλλη μία δολοφονία.

    Σημειώνεται ότι η 23χρονη έγκυος και μητέρα τριών παιδιών, βρισκόταν έναν μήνα στα αζήτητα, όπως είχε αποκαλυφθεί τον Νοέμβριο του 2021.

    Η δικηγόρος του πατέρα της Φαίης, Βούλα Δημητριάδου, μίλησε για την υπόθεση στην εκπομπή, λέγοντας ότι οι κατηγορίες αφορούν σε ανθρωποκτονία, αλλά και εμπορία ανθρώπων.

    «Η κοπέλα βρέθηκε 500 μέτρα από το σπίτι της τυλιγμένη σε κουβέρτα. Με πρωτοβουλία του πατέρα, μου ανατέθηκε αυτή η υπόθεση. Η σορός του κοριτσιού ταυτοποιήθηκε μετά από καιρό. Για ένα χρόνο δεν έγινε κάτι. Μετά υποβάλαμε εμείς μήνυση για να συνεχίσουν οι έρευνες. Έγινε η έρευνα από το Ανθρωποκτονιών και κατηγορούμενες είναι η μητέρα, η αδελφή και μη σπιτονοικοκυρά για κακουργηματικές πράξεις, μεταξύ αυτών και η ανθρωποκτονία. Αφορά και την εμπορία ανθρώπων η κατηγορία. Η μητέρα και η αδελφή της φαίνεται πως την εξέδιδαν», ανέφερε η δικηγόρος του πατέρα.

    Ο πατέρας της Φαίης: «Μετά από δύο χρόνια, η δικαίωση ήρθε»

    Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας μίλησε στην ίδια εκπομπή. «Έκανα έναν μεγάλο αγώνα για το παιδί μου, ο Θεός με λυπήθηκε, βρέθηκαν αυτοί οι άνθρωποι και η δικαίωση ήρθε… Η δικαίωση που έψαχνα ήρθε και η ψυχούλα του παιδιού μου πλέον, θα είναι αγνή. Μετά από δύο χρόνια, η δικαίωση ήρθε».

    Τι έλεγε η μητέρα της Φαίης πριν από την σύλληψή της

    Λίγο καιρό πριν, όταν ακόμα ο δολοφόνος της κοπέλας παρέμενε άγνωστος, η εκπομπή είχε έρθει σε επικοινωνία με την μητέρα της Φαίης, που πλέον είναι κατηγορούμενη για τον θάνατό της.

    Όπως είπε, η μητέρα την ρωτούσε εάν υπάρχουν νέα στοιχεία, ενώ μάλιστα της είχε πει χαρακτηριστικά «μαθαίνω ποιος το έκανε όλο αυτό ή ποιοι. Και; Μου γυρίσαν πίσω το παιδί μου; Σίγουρα θα είναι μία δικαίωση αλλά για εμένα δεν αλλάζει κάτι, το παιδί μου θα παραμείνει στο χώμα».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ – ΤΟΠΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Μεγάλη η αύξηση περιστατικών βίας σε οικογένειες – ΗΧΗΤΙΚΟ

    Ανησυχητική αύξηση στις καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία σημειώνεται στη...

    Toν Σεπτέμβρη τα ηλεκτρικά ποδήλατα στην Πάτρα

    Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αρμόδιας αντιδημάρχου Αναστασία Τογιοπούλου...

    Πτώση της τάξεως του 2,6% για την εστίαση στην Αχαϊα στο β’ τρίμηνο του 2025

    Η ΕΛΣΤΑΤ ανακοίνωσε χθες στοιχεία που αφορούν την εξέλιξη...

    ΠΑΤΡΑ: Εγινε θαύμα με τον Χρήστο Λούβαρη! Το μεγάλο ευχαριστώ των δύο αδελφών του

    O Xρήστος Λούβαρης αποσωληνώθηκε μετά από 15 μήνες νοσηλείας...