Έπεσε στη θάλασσα διθέσιο αεροσκάφος – Αγνοούνται δύο άτομα

    Ημερομηνία:

    Δύο άτομα αγνοούνται μετά την πτώση μονοκινητήριου διθέσιου αεροσκάφους, που έπεσε στη θάλασσα το απόγευμα της Πέμπτης στη θαλάσσια περιοχή του Μάλεμε στην Κρήτη.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, το αεροσκάφος είχε ξεκινήσει από την Κωπαΐδα με προορισμό τα Χανιά, για να πάρει μέρος σε επίδειξη που οργάνωνε η Αερολέσχη Χανίων το Σαββατοκύριακο.

    Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, τον συντονισμό των ερευνών έχει αναλάβει το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας – Διάσωσης (ΕΚΣΕΔ), ενώ μετέχουν 1 Πλωτό του Λιμενικού, 1 όχημα του Λιμενικού, ένα ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού, 2 κρουαζιερόπλοια και 2 αλιευτικά σκάφη στην περιοχή της Δυτικής Παραλίας του Μάλεμε.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές επιχειρούν να εντοπίσουν τα δύο άτομα που βρίσκονται στο αεροσκάφος. Στο σημείο πνέουν άνεμοι εντάσεως 2 μποφόρ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Νέες ταυτότητες: Πόσο κοστίζει η έκδοσή τους – Πότε λήγει η προθεσμία

    Μια νέα υποχρεωτική διαδικασία τίθεται σε εφαρμογή για όλους...

    Πώς ο υπερτουρισμός και η κλιματική αλλαγή απειλούν την Ελλάδα και τη Μεσόγειο (πίνακες)

    Το Montesol είναι το παλαιότερο ξενοδοχείο της Ίμπιζα. Χτισμένο το 1933,...

    ΔΑΣΚΑΛΟΙ – ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ: Κάλεσμα για την απεργία της ΑΔΕΔΥ

    Το ΔΣ του ΣΕΠΕ Πάτρας με αφορμή την εισαγωγή...