Φρίκη στη Βρετανία: Νόμιζε ότι η κοπέλα του μεταμορφώθηκε… σε δαίμονα και τη μαχαίρωσε 18 φορές

    Ημερομηνία:

    Με 18 μαχαιριές σκότωσε τη 19χρονη κοπέλα του ο 23χρονος Maher Maaroufe επειδή πίστευε ότι είχε μεταμορφωθεί σε… δαίμονας.

    Το ιδιαίτερης αγριότητας έγκλημα συνέβη τον Μάρτιο του 2022 στο Λονδίνο και συγκλόνισε την τοπική κοινωνία.

    Στη δίκη, που είναι σε εξέλιξη, ο Maaroufe δήλωσε ένοχος για τη δολοφονία της Sabita Thanwani, φοιτήτριας ψυχολογίας στο City University.

    Όπως ειπώθηκε στο δικαστήριο, ο δράστης, είναι ψυχικά ασθενής και υποφέρει από παραισθήσεις. Έτσι, το μοιραίο βράδυ, θεώρησε ότι η νεαρή είχε μετατραπεί σε αρσενικό διάβολο και τη σκότωσε.

    «Δεν ήξερε τι έκανε και ποιον μαχαίρωνε»

    Ο Δρ Christian Brown, ψυχίατρος που παρακολουθεί τον Maaroufe είπε ότι δεν είχε επίγνωση του τι είχε κάνει τη στιγμή της δολοφονίας.

    Φρίκη στη Βρετανία: Νόμιζε ότι η κοπέλα του μεταμορφώθηκε... σε δαίμονα και τη μαχαίρωσε 18 φορές Ο Maher Maaroufe

    «Όπως έχει πει στις καταθέσεις του στις Αρχές, πίστευε ότι η Sabita μεταμορφώθηκε του σε αρσενικός δαίμονας. Λίγα λεπτά, ίσως και ώρες μετά τη δολοφονία της Sabita, ένιωσε ότι είχε κάνει κάτι κακό. Το επίπεδο βίας είναι ακραίο και η συμπροφορά του μετά καθώς έφυγε, κρυβόταν και χτύπησε έναν αστυνομικό. Όλα αυτά οφείλονται στην ασθένειά του» είπε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με τη Daily Mail.

    «Δεν μπορώ να αναπνεύσω, θα με σκοτώσεις»

    Η αστυνομία κλήθηκε στο σπίτι όπου σημειώθηκε το φρικτό έγκλημα όταν ένας γείτονας άκουσε το 19χρονο κορίτσι να φωνάζει: «Δεν μπορώ να ανασάνω, θα με σκοτώσεις».

    Οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι και τη βρήκαν ξαπλωμένη στο πάτωμα, κάτω από κουβέρτες, με σοβαρό τραύμα στον αυχένα. Είχε 18 χτυπήματα από αιχμηρό αντικείμενο στο πρόσωπο, το λαιμό και την περιοχή του θώρακα.

    Η 19χρονη Sabita Thanwani που δολοφονήθηκε

    Φρίκη στη Βρετανία: Νόμιζε ότι η κοπέλα του μεταμορφώθηκε... σε δαίμονα και τη μαχαίρωσε 18 φορές

    Ο Maaroufe το ‘σκασε πριν φτάσουν οι αστυνομικοί στο σπίτι. Οι αστυνομικοί τον βρήκαν να κοιμάται σε ένα υπόστεγο και όταν προσπάθησαν να του περάσουν χειροπέδες, χτύπησε έναν από αυτούς.

    Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται στις 8 Δεκεμβρίου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αν απαντήσετε «ναι» σε αυτές τις 5 ερωτήσεις, μπορεί να φαίνεστε ανασφαλείς – Τι να κάνετε

    Στον σημερινό κόσμο η αυτοπεποίθηση θεωρείται ως μια προσωπική...

    Ένας άντρας εξηγεί γιατί σταμάτησε να κάνει σεξ για έναν χρόνο

    «Τον Μάρτιο του 2018, έκοψα το σεξ. Αποφάσισα ότι δεν θα...

    Πώς να προετοιμαστείτε για την ψηφιακή σας μεταθανάτια ζωή

    Στον σημερινό ψηφιακό κόσμο, η ζωή μας γίνεται όλο...

    ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΠΛΟΙΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! NS Yamal, ένα πυρηνικό παγοθραυστικό

    Αν το πλοίο επρόκειτο να ταξιδέψει στην Ανταρκτική θα...