Σούπερ Μάρκετ: Ποια προϊόντα δεν αγοράζουν πλέον οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

    Ημερομηνία:

    Πονοκέφαλος τα ψώνια στο σούπερ μάρκετ για χιλιάδες νοικοκυριά λόγω της μεγάλης ακρίβειας, η οποία βαραίνει το εισόδημά τους.

    Οι καταναλωτές σε μια προσπάθεια να μετριάσουν κάπως τα έξοδά τους μετράνε ακόμα και τα γραμμάρια των προϊόντων, ενώ έχουν αλλάξει ακόμα και διατροφικές συνήθειες χρόνων, μη έχοντας πλέον την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν ορισμένα προϊόντα.

    Ειδικότερα και σύμφωνα με έρευνα σε μεγάλα σουπερ μάρκετ, οι πολίτες έχουν μειώσει δραματικά την κατανάλωση των τυροκομικών, των γαλακτομικών, των αλλαντικών, των ειδών αρτοζαχαροπλαστικής αλλά τα καταψυγμένα φαίνεται να έχουν μειώσει δραματικά.

    Την ίδια ώρα στάσιμη είναι η κατανάλωση του φρέσκου κρέατος ενώ άνοδο στην κατανάλωση παρουσιάζει το λάδι (καθώς οι καταναλωτές φοβούνται ότι η τιμή του «πράσινου χρυσού» θα ανέβει και άλλο), όπως και τα μακαρόνια , το ρύζι, τα μανάβικα εισαγωγής, τα όσπρια και τα ψαρικά.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Απεργία και συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου

    Σε αοεργία και κινητοποίηση στην πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα...

    Εξιχνιάστηκαν τέσσερις κλοπές δικύκλων και μία απόπειρα κλοπής σε Ιερό Ναό στο Αγρίνιο

    Εξιχνιάστηκαν, έπειτα από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών της...

    Ζημιές προκάλεσαν άγνωστοι σε Λύκειο της Πάτρας

    Φθορές σημειώθηκαν σε Λύκειο της Πάτρας, πιθανότατα κατά τη...