Τρίκαλα: Τρομακτικό τετ α τετ βοσκού με αρκούδα

    Ημερομηνία:

    Τον χάρο με τα μάτια του αντίκρισε ένας 55χρονος βοσκός που βρισκόταν μαζί με το κοπάδι του σε μια δασική περιοχή κοντά στον οικισμό του Βυτουμά στην Καλαμπάκα, στα ορεινά του Κόζιακα, όταν είδε μια αρκούδα να πλησιάζει τα ζώα του και πήρε την παράτολμη απόφαση να την… τρομάξει για να φύγει!

    Όμως, το αγρίμι του επιτέθηκε και τον τραυμάτισε, για καλή του τύχη ελαφρά, ενώ αμέσως μετά τράπηκε σε φυγή, χωρίς αποτελειώσει τον τυχερό μέσα στην ατυχία του βοσκό! Ένας κτηνοτρόφος της περιοχής τον βρήκε εμφανώς σοκαρισμένο από την επίθεση του ογκώδους ζώου και κάλεσε βοήθεια.

    Ο 55χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Τρικάλων, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν έχει υποστεί σοβαρά τραύματα και είναι καλά στην υγεία του αλλά παρέμεινε για νοσηλεία καθώς, σύμφωνα με το trikalanews.gr, φέρεται να παθαίνει κρίσεις πανικού μετά το τρομακτικό τετ α τετ που είχε με την αρκούδα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: Καραμπόλα 5 ΙΧ στο τούνελ της περιμετρικής Πάτρας! Ενα όχημα “σριμώχτηκε” και ανασηκώθηκε

    Καραμπόλα πέντε οχημάτων σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (23.08)...

    Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για την απόδραση στη Νάξο με την οικογένειά της: Είχαμε ανάγκη αυτές τις διακοπές

    Οικογενειακές στιγμές από τις διακοπές της στη Νάξο, μοιράστηκε...

    Η Ζόζεφιν έκλεισε τα 35 – Οι φωτογραφίες με την τούρτα των γενεθλίων της

    Τα 35α γενέθλιά της γιόρτασε η Ζόζεφιν, με την τραγουδίστρια...

    ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Θρήνος για τον Νίκο Καράμπουλα

    Θλίψη επικρατεί στην Ηλεία, καθώς έφυγε από τη ζωή...