Μαίρη Μηλιαρέση: Έπαιξε ξανά Ρουκ Ζουκ μετά από 26 χρόνια

    Ημερομηνία:

    Η γνωστή παρουσιάστρια και επιχειρηματίας τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την τοπική αυτοδιοίκηση στα νότια προάστια της Αθήνας, όμως έγινε ευρύτερα δημοφιλής ως η πρώτη οικοδέσποινα του «Ρουκ Ζουκ» την περίοδο 1994-97 στο MEGA.

    Η Μαίρη Μηλιαρέση «εισέβαλε» στο τηλεοπτικό σπίτι της Κατερίνας Ζαρίφη και έκανε προπόνηση στην ίδια και την παρέα της, οι οποίοι θέλουν να δηλώσουν… συμμετοχή στο Ρουκ Ζουκ.

    «Ήρθε η καλύτερη να μας προπονήσει για το Ρουκ Ζουκ. Πίστευα ότι θα πάμε και θα ξεφτιλιστούμε», σχολίασε η Κατερίνα Ζαρίφη, ενώ στήθηκε στο πλατό της εκπομπής το κατάλληλο σκηνικό για να ξεκινήσει το παιχνίδι.

    «Προπόνηση θέλετε, θα σας οργανώσω. Έχω φέρει όλα τα συμπράγκαλα», της είπε η Μαίρη Μηλιαρέση και, αφού έδωσε τις απαραίτητες οδηγίες στους παίκτες, αμέσως ξεκίνησε το παιχνίδι, αναβιώνοντας στιγμές 90’s.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Με χαμηλές ταχύτητες τρέχει το πρόγραμμα «Σπίτι μου ΙΙ»

    Στη μεγάλη δεξαμενή των 31.000 υποψηφίων δανειοληπτών οι οποίοι...

    Πώς έπιασαν τον τράπερ Snik για φοροδιαφυγή

    Το πανάκριβο Rolex, αξίας 116.000 ευρώ, που φορούσε και...

    Πάτρα: Δομές για τριτοκοσμικές χώρες στο 16ο Νηπιαγωγείο – Φωτό

    ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΙΡΑΛΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΑΧΑΪΑΣ Πριν από λίγες...