Εμπορική Ανανέωση Πάτρας: Ευελπιστούμε η Black Friday να κλείσει με «χαμόγελα» για τους εμπόρους

    Ημερομηνία:

    Οπως αναφέρει σε ανακοίνωση της Εμπορική Ανανέωση Πάτρας: «Η Black Friday τα τελευταία χρόνια και ειδικά φέτος έχει μετατραπεί σε μια άτυπη εκπτωτική περίοδο πολλών ημερών, με τους «μεγάλους» του λιανεμπορίου να υιοθετούν αθέμιτες τακτικές όπως αποδεικνύεται και από τα πρόστιμα που επέβαλε το Υπουργείο Ανάπτυξης σε μεγάλες αλυσίδες για παραπλανητικές εκπτώσεις.

    Καλούμε τους καταναλωτές πριν τις αγορές τους να προβούν σε έρευνα αγοράς , να εμπιστευθούν και να στηρίξουν τις τοπικές επιχειρήσεις.

    Τα τοπικά καταστήματα προσφέρουν υπηρεσίες και προϊόντα υψηλού επιπέδου και παράλληλα τα χρήματα μένουν στην πόλη μας.

    Ευελπιστούμε ότι η φετινή Black Friday θα κινηθεί σε ικανοποιητικά επίπεδα και ο Νοέμβριος θα «κλείσει με χαμόγελο» για τους εμπόρους της Πάτρας».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Απεργία και συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου

    Σε αοεργία και κινητοποίηση στην πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα...

    Εξιχνιάστηκαν τέσσερις κλοπές δικύκλων και μία απόπειρα κλοπής σε Ιερό Ναό στο Αγρίνιο

    Εξιχνιάστηκαν, έπειτα από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών της...