Συνάντηση Παπαδόπουλου – Βορίδη: Στο επίκεντρο το μείζον θέμα της συντήρησης του οδικού δικτύου

    Ημερομηνία:

    Συνάντηση με τον Υπουργό Επικρατείας κ. Μάκη Βορίδη είχε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Παπαδόπουλος την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου  στο γραφείο του Υπουργού.

    Στη συνάντηση που έγινε σε εξαιρετικό κλίμα μεταξύ άλλων συζητήθηκαν μία σειρά ζητημάτων που αφορούν τις αρμοδιότητες του Υπουργείου Επικρατείας σαν αρμόδιο Υπουργείο για τον συντονισμό του Κυβερνητικού έργου και την προώθηση νομοθετικών πρωτοβουλιών. Ο κ. Παπαδόπουλος έθεσε στον κ. Υπουργό το μείζον θέμα της συντήρησης του οδικού δικτύου.

    Συγκεκριμένα συζητήθηκε το ενδεχόμενο της ανάληψης μιας νομοθετικής πρωτοβουλίας η οποία θα λύνει το θέμα των αρμοδιοτήτων για τη συντήρηση δρόμων που συνδέουν τα Δ. Διαμερίσματα του Δήμου με τις έδρες των Δημοτικών Ενοτήτων .

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Λουκέτο έβαλαν 1.500 φούρνοι – «Διπλασιάστηκαν οι λογαριασμοί ρεύματος»

    «Οι λογαριασμοί ρεύματος έχουν διπλασιαστεί και από τα 900...

    Ακτή Ελεφαντοστού: Ιπποπόταμος βύθισε πλοιάριο – Αγνοούνται 11 επιβάτες, ανάμεσά τους και ένα βρέφος

    Αγωνία για την τύχη δεκάδων ανθρώπων που αγνοούνται μετά...

    Επιστρέφει στον Άρειο Πάγο η υπόθεση δολοφονίας της Έφης Τσιχλάκη

    Η Εισαγγελέας Εφετών κατέθεσε στον Άρειο Πάγο αίτημα αναίρεσης της απόφασης του Μεικτού...

    Επενδυτές – γίγαντες βάζουν πλώρη για Πάτρα και Κατάκολο: Στην τελική ευθεία για προσφορές

    Στην τελική ευθεία μπαίνει η διαδικασία για την παραχώρηση...