Ζήνα Κουτσελίνη: «Παρουσιαστές έχουν ομάδες από πίσω για να βρίζουν την αντίπαλη εκπομπή»

    Ημερομηνία:

    Η Ζήνα Κουτσελίνη με αφορμή τις δηλώσεις του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος υποστήριξε ότι λόγω του αρνητικού κλίματος που επικρατεί προς το πρόσωπό του, κάποιοι άνθρωποι που τον στηρίζουν, δεν μπορούν να καταθέσουν μάρτυρες στη δίκη, ξέσπασε μέσα από την εκπομπή της το Star.

    «Την ανοίξατε εσείς την κουβέντα, εγώ θα τη συνεχίσω. Λέμε ότι η κοινή γνώμη δεν είναι το παν και ποια είναι η κοινή γνώμη; Είναι τα social media. Όταν μεγάλα site δημοσιογραφικά χρησιμοποιούν τα βρισίδια στο twitter και κάνουν ολόκληρο άρθρο… Είμαστε εδώ και εάν ακουστεί η άλλη πλευρά μας βρίζουν γιατί υπάρχει και η πλευρά του φερόμενου ως δράστη. Είμαστε υποχρεωμένοι, δεν εκφράζουμε άποψη. Δεν αναφέρομαι στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη. Ο διασυρμός του ανθρώπου που θα πει ποια είναι η άλλη πλευρά, μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι που δεν τον αντέχουν», είπε αρχικά η Ζήνα Κουτσελίνη.

    «Σε αυτήν την κατηγορία δεν ανήκω εγώ. Και να με βρίσεις, δεν με νοιάζει. Αλλά, όταν υπάρχουν μεγάλα sites παίρνουν το ότι με βρίζει ο “Κουκουρούκου” και το κάνουν τίτλο: “Η ηλίθια” και το διαβάζει το παιδί μου, δεν είναι αυτό κοινή γνώμη; Δεν ασπάζεστε αυτά τα πράγματα; Δεν είναι ντροπή;» πρόσθεσε έξαλλη η Ζήνα Κουτσελίνη.

    Στη συνέχεια η Ζήνα Κουτσελίνη ανέφερε: «Θα πρέπει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να τρέξει αυτό που λέω, ποιοι κρύβονται πίσω από συγκεκριμένους λογαριασμούς. Άνθρωποι που είναι παρουσιαστές εκπομπών έχουν ομάδες από πίσω και έχουν δικά τους email και twitter για να βρίζουν την αντίπαλη εκπομπή, τον αντίπαλο άνθρωπο ή το αντίπαλο κόμμα».

    Τέλος, η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε για τις επιθέσεις που δέχεται η ίδια λέγοντας χαρακτηριστικά: «Γράφουν για μένα “Σήμερα το ζώον” ευτυχώς ντύθηκε ωραία” και το παιδί μου αυτό θα το δει σε ένα site με τίτλο “Ντύθηκε ωραία το ζώον”. Βγήκε η εκπομπή η βραδινή και ταυτόχρονα πέσαν να ρίξουν την εκπομπή. Βγήκε η δεύτερη εκπομπή τους έβαλε τα γυαλιά, βγήκε και τρίτη τους έβαλε πάλι τα γυαλιά. Έλα σε παρακαλώ, δεν είναι κατευθυνόμενα όλα αυτά;».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    10ο Bazaar Βιβλίου στη Λέσχη Αναιρέσεις | 10–17 Δεκεμβρίου

    Η Λέσχη Αναιρέσεις διοργανώνει για 10η χρονιά το καθιερωμένο...

    Χωρίς τέλος το θρίλερ με την εξαφάνιση του 33χρονου Αλέξη: Το τελευταίο σημάδι ζωής στον πατέρα του, «μου είπε πως δεν είναι καλά»

    Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού του 33χρονου...

    Νίκος Νικολόπουλος! Μία συνέντευξη για τον ΟΠΕΚΕΠΕ και τα σκάνδαλα… που θα συζητηθεί

    Ερώτηση : Κύριε Νικολόπουλε, πάμε κατευθείαν στο θέμα που...

    Λακωνία: Διάσωση 13χρονης που έπεσε σε πηγάδι στις Κροκεές

    Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η επιχείρηση διάσωσης ενός 13χρονου κοριτσιού...