Μηνύει γιατρούς η μητέρα της Κάτω Αχαΐας που έχασε δύο παιδιά σε ένα χρόνο

    Ημερομηνία:

    Μήνυση κατά παντός υπευθύνου προκειμένου να εξετασθεί εάν υπάρχουν λάθη, παραλείψεις και αμέλειες ιατρών του Νοσοκομείου «Αγία Σοφία» κατέθεσε σήμερα  η 23χρονη μητέρα από την Κάτω Αχαΐα, που σε διάστημα 15 μηνών έχασε δυο κοριτσάκια ηλικίας 19 ημερών και 2 μηνών, με το τελευταίο να φεύγει από τη ζωή στα μέσα Οκτωβρίου και ενώ νοσηλευόταν στο Παιδιατρικό Νοσοκομείο Αθηνών.

    Η νεαρή μητέρα διά του Αστυνομικού Τμήματος Αμπελοκήπων, το οποίο έχει αναλάβει την προανάκριση της υπόθεσης θανάτου του 2 μηνών βρέφους, θα υποβάλει μήνυση με βασικό ερώτημα γιατί δεν της έχει παραδοθεί ακόμα ο ιατρικός φάκελος του παιδιού.

    Πρόθεση της 23χρονης είναι ο διορισμός τεχνικού συμβούλου για να μελετήσει τον ιατρικό φάκελο του παιδιού προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχει κάτι που να στοιχειοθετεί το ενδεχόμενο του ιατρικού λάθους ή της αμέλειας.

    Στην υπόθεση της Κάτω Αχαΐας διερευνάται και ο θάνατος τρίτου παιδιού -επίσης κοριτσιού- που κατεγράφη το 2014. Πρόκειται για την αδελφή της 23χρονης, που κατέληξε στο σπίτι, αφού έλαβε εξιτήριο από το «Αγ. Σοφία», μετά από εκδήλωση σπασμών.

    Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης της υπόθεσης από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Πάτρας κατόπιν εντολής του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών Πατρών Νίκου Νικολάου.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ζάκυνθος: «Δεν θα μου πείτε εμένα πότε θα έρθω»: Νέα καταγγελία για την παιδίατρο που τέθηκε σε αναστολή

    Μια νέα καταγγελία για τη συμπεριφορά της παιδιάτρου στη Ζάκυνθο η οποία τέθηκε σε...

    Πάτρα: Τηλεφώνημα για βόμβα στο Δικαστήριο! Εδιωξαν και τους θαμώνες καφετεριών! Περίφραξη του χώρου – φωτό

    Τηλεφώνημα για βόμβα στο Δικαστικό Μέγαρο της Πάτρας. Το...

    Σουηδός γκάνγκστερ σκότωσε 57χρονο Βρετανό στην Ταϊλάνδη με μια καρατιά στον λαιμό, δείτε βίντεο

    Για τη δολοφονία ενός 57χρονου Βρετανού με μια καρατιά στον λαιμό...

    Λέρος: Έγκλημα ο θάνατος του άνδρα, ομολόγησε ο 18χρονος γιος του

    Σε εγκληματική ενέργεια οφείλεται τελικά ο θάνατος του άνδρα...