«Δράκος» των Εξαρχείων: «Έκανα τις επιθέσεις γιατί ήθελα να πάω με γυναίκα»

    Ημερομηνία:

    Να παρουσιάσει τα αφύσικα ως φυσιολογικά προσπάθησε ο «δράκος» των Εξαρχείων μιλώντας στους αστυνομικούς μετά τη σύλληψή του.

    Ειδικότερα, καλά ενημερωμένες πηγές, ανέφεραν στο protothema.gr πως όταν οι αστυνομικοί τον ρώτησαν γιατί έκανε τις επιθέσεις, ο 23χρονος απάντησε ότι απλά… ήθελε να πάει με γυναίκα. «Ήθελα να πάω με γυναίκα. Και από τη φυλακή να βγω πάλι θα θέλω να πάω με γυναίκα» φέρεται να ισχυρίστηκε κυνικά.

    Σε βάρος του 23χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό και για απόπειρα σε βάρος ανηλίκου και μη, κατά συρροή, και για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο. Πρόκειται για κατηγορίες που είναι σε βαθμό κακουργήματος.

    Ακόμη, του ασκήθηκε ποινική δίωξη και για τα πλημμελήματα της απλής σωματικής βλάβης και της απειλής. Μετά την άσκηση της δίωξης, ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε σε ανακριτή από τον οποίο έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την ερχόμενη Παρασκευή.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Ετσι συνελήφθη η Μουρτζούκου! ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ – Αύριο την φέρνουν Πάτρα

    Xειροπέδες σε ένα ξενοδοχείο που διέμενε πέρασαν άνδρες της...

    Παύλος Μαρινάκης: Στόχος το Μετρό να είναι 24ωρο κάθε Σάββατο από Σεπτέμβριο

    Συνολικά 50.000 πολίτες χρησιμοποίησαν τα μέσα μεταφοράς που κινήθηκαν δοκιμαστικά μετά τα...

    Μία ελληνική εταιρία προστατεύει τους κανόνες του παγκόσμιου εμπορίου

    Κι όμως υπάρχουν ακόμη Δαυίδ που κερδίζουν τους Γολιάθ! Μία...