Περίεργη καταγγελία 20χρονης για ομαδικό βιασμό από 18 άνδρες

    Ημερομηνία:

    Τον ομαδικό βιασμό της από 18 άνδρες στην περιοχή του Κολωνού κατήγγειλε στην Άμεση Δράση μια 20χρονη εκδιδόμενη γυναίκα.

    Η νεαρή Ρομά που εργάζεται σε οίκο ανοχής, τηλεφώνησε χθες το βράδυ, Δευτέρα (27.11.23) στην αστυνομία κι αφού άφησε τα στοιχεία της, κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμό της από 18 αλλοδαπούς άνδρες, πιθανόν από το Πακιστάν,  στον Κολωνό.

    Ωστόσο, η γυναίκα που είχε κάνει και χρήση ναρκωτικών ουσιών, δεν έδωσε περαιτέρω πληροφορίες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν τους αστυνομικούς.

    Οι άνδρες της ΕΛΑΣ να ψάχνουν τους δράστες που τους ανέφερε η κοπέλα, αλλά κι εάν κρύβεται και κάτι άλλο πίσω από την καταγγελία της.

    Κι αυτό γιατί εκτιμάται σοβαρά το ενδεχόμενο ότι οι άνδρες, που έχουν αναφερθεί ως βιαστές, είχαν κλείσει ερωτικό ραντεβού με την 20χρονη κι αρνήθηκαν να την πληρώσουν.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Έναρξη της 22ης AgreXa – Αγροτικής Έκθεσης Χαλανδρίτσας Δήμου Ερυμάνθου – Το τετραήμερο πρόγραμμα

    Ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα μπροστά για την ανάπτυξη του...

    Δήμος Πατρέων: Παράταση μέχρι 12 Σεπτεμβρίου, για την υποβολή αιτήσεων των αποζημιώσεων στον ΕΛΓΑ

    Σας ενημερώνουμε ότι για την υποβολή αιτήσεων που αφορά αποζημιώσεις...

    Στη Δημοτική Πλάζ αντί για τον Άγιο Βασίλειο η 3η προβολή του “Μοϊκανού”

    ΚΥΡΙΑΚΗ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΙΣ 9.30 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ ΤΟΝ...