Κώστας Σκρέκας: «Οι τιμές των χριστουγεννιάτικων ειδών μειώνονται»

    Ημερομηνία:

    Ο Υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας, επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023, κατάστημα μεγάλης αλυσίδας παιχνιδιών και εποχικών ειδών (Jumbo) ενόψει της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων.

    Κώστας Σκρέκας: «Οι τιμές των χριστουγεννιάτικων ειδών μειώνονται»

    Ο κ. Σκρέκας συζήτησε με στελέχη της επιχείρησης, υπαλλήλους και καταναλωτές για την αγοραστική κίνηση κατά τη διάρκεια των εορτών, είδε από κοντά τις τιμές στα προϊόντα χριστουγεννιάτικης διακόσμησης και διαπίστωσε ότι οι τιμές είναι μειωμένες μεσοσταθμικά κατά 20% με 30%, σε εκατοντάδες προϊόντα, σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.

    Ειδικότερα, η μείωση στις τιμές των χριστουγεννιάτικων δέντρων και των διακοσμητικών στολιδιών αγγίζει έως και το 25%, ενώ στα λαμπάκια έως και το 30%, καταδεικνύοντας την πτωτική τάση των τιμών στα συγκεκριμένα προϊόντα.

    Κώστας Σκρέκας: «Οι τιμές των χριστουγεννιάτικων ειδών μειώνονται»

    Ο Υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας, μετά το τέλος της επίσκεψης δήλωσε:

    «Οι τιμές είναι μειωμένες μεσοσταθμικά κατά 20%. Θα εξετάσουμε με τις εταιρείες το ενδεχόμενο δημιουργίας «Καλαθιού των Χριστουγέννων». Βεβαίως, οι τιμές είναι ήδη πολύ μειωμένες. Σίγουρα όμως θα έχουμε ένα «Καλάθι» για το τραπέζι των Χριστουγέννων, μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες προκειμένου οι καταναλωτές να μπορούν ενόψει των εορτών να προμηθευτούν τα αναγκαία προϊόντα. Σκοπεύουμε να ξεκινήσουμε την ίδια ημερομηνία με πέρυσι. Αυτό που ζητάμε από τις εταιρείες και τις αλυσίδες σούπερ μάρκετ, ηλεκτρικών συσκευών και παιχνιδιών είναι να μειώσουν τις τιμές. Να συναισθανθούν τις ανάγκες των νοικοκυριών για τις γιορτές».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Οταν η Ειρήνη Μουρτζούκου ήταν 14 ετών! Με μακριά μαλλιά και από κομμωτήριο! Τότε που σκότωσε την αδελφή της

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b4%ce%b5%ce%b9%cf%84%ce%b5-%cf%86%cf%89%cf%84%ce%bf-%ce%bd%cf%84%ce%bf%ce%ba%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5%ce%bd%cf%84%ce%bf-%ce%bf%cf%84%ce%b1%ce%bd-%ce%b7-%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%ae%ce%bd%ce%b7-%ce%bc/

    Η Ιωάννα Τούνη εξηγεί γιατί χάθηκε από τα social media: «Συνέβη κάτι πολύ δυσάρεστο»

    Μέσω ενός βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε...

    Πάρτι με λάμψη πολλών καρατίων

    Η Μαργαρίτα Χρυσάκη, founder και δημιουργός των κοσμημάτων Maggoosh, γιόρτασε τα εγκαίνια του πρώτου...

    NEA TΡΑΓΩΔΙΑ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ: Σκοτώθηκε οδηγός μηχανής – Σφοδρή σύγκρουση με ΙΧ

    Ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στη Βάρδα, όταν...