ΕΓΙΝΑΝ 6 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ: Σάλος στη Ναύπακτο: 13χρονοι μαθητές διακινούσαν γυμνές φωτογραφίες συμμαθητριών τους

    Ημερομηνία:

     

    Δεν χωράει ανθρώπου νους τη… φάμπρικα που είχαν στήσει δύο μαθητές γυμνασίου στη Ναύπακτο, οι οποίοι μέσω ειδικής εφαρμογής αφαιρούσαν τα ρούχα από κορίτσια του σχολείου και στη συνέχεια μοίραζαν αυτές τις φωτογραφίες.

    Στη σοκαριστική αυτή καταγγελία προχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης ο διευθυντής του γυμνασίου, ο οποίος πέρασε το κατώφλι του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας.

    Σύμφωνα με την καταγγελία, 13χρονος μαθητής της Β’ γυμνασίου δημιουργούσε μέσω της εν λόγω εφαρμογής γυμνές φωτογραφίες μαθητριών, τις οποίες έδειχνε σε άλλους μαθητές του σχολείου.

    Μάλιστα, στο πλαίσιο της προανάκρισης ενώπιον των αστυνομικών κατέθεσε και ο πατέρας κοριτσιού, ο οποίος κατήγγειλε ότι ανάμεσα στις μαθήτριες αυτές ήταν και η 13χρονη κόρη του.

    Έφτιαχναν τις φωτό και τις έστελναν σε συμμαθητές τους
    Όπως προέκυψε από την έρευνα, τον τελευταίο μήνα ο 13χρονος μαζί με ακόμα έναν συμμαθητή του, μέσω εφαρμογής, έφτιαχναν τέτοιες φωτογραφίες, με τα πρόσωπα δηλαδή μαθητριών αφαιρώντας τα ρούχα και τις έστελναν και σε άλλα παιδιά.

    Μάλιστα, ο ένας από τους δύο, αν και τόσο μικρός, ήταν και μέλος σε ομάδα στο telegram εκεί όπου διακινούνταν πορνογραφικό υλικό κοριτσιών και γυναικών.

    Η αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη και τεσσάρων γονέων για παραμέληση ανηλίκου.

    Η δικογραφία που σχηματίστηκε αφορά σε προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, πορνογραφία ανηλίκων, παραμέληση της εποπτείας ανήλικου, εκδικητική πορνογραφία και λοιποί ειδικοί ποινικοί νόμοι.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πολλά τα ανασφάλιστα οχήματα στην Αχαΐα – Το 70% με πλήρη κάλυψη

    Ο πρόσφατος πανελλαδικός έλεγχος για τα ανασφάλιστα οχήματα, που...

    Πάτρα: Δεν είναι μια παλιά φωτογραφία, είναι κομμάτι μνήμης…

    Το εμβληματικό περίπτερο στο Μαρκάτο, εκεί όπου κάποτε χτυπούσε ένας...

    Οι ερωτικές πράξεις στον ύπνο του δεν ήταν με την σύντροφο του, αλλά με έναν… εισβολέα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου

    Ένα σοκαριστικό περιστατικό για ένα ζευγάρι 22χρονων Γερμανών σημειώθηκε...