Πάτρα: Ανήλικοι “ποντικοί” έκλεψαν χρήματα, πορτοφόλι και ηχεία – Συνελήφθησαν οι μητέρες τους

    Ημερομηνία:

    Συνελήφθησαν, χθες αργά το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, δυο ημεδαπές γυναίκες, κατηγορούμενες για παραμέληση εποπτείας των ανηλίκων τέκνων τους.

    Φλίγκος
    ICECAP

    Ειδικότερα, τα τρία ανήλικα τέκνα της μιας συλληφθείσας, ηλικίας 12, 11 και 9 ετών και o 11χρονος γιος της έτερης συλληφθείσας, μετέβησαν σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου αφαίρεσαν το πορτοφόλι εργαζόμενης που περιείχε 160 ευρώ, ενώ στη συνέχεια μετέβησαν σε έτερο κατάστημα στην Πάτρα, όπου με την μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσαν 70 ευρώ από το ταμείο και τρία φορητά ηχεία, συνολικής αξίας 64 ευρώ.

    Στο πλαίσιο αναζητήσεων, εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών ο ένας ανήλικος στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα από τα κλεμμένα ηχεία και θα αποδοθεί στον νόμιμο κάτοχό του.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πως είναι να υπηρετείς στην Ελβετική Φρουρά του Πάπα

    Ήταν τέλη του 15ου αιώνα. Οι Ελβετοί μισθοφόροι είχαν...

    ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: ΙΧ βρέθηκε στη θάλασσα – Ενας νεκρός – σώθηκε η συνεπιβάτιδά του – ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

    Τραγωδία στην Τουρλίδα Μεσολογγίου όταν  αυτοκίνητο με δυο άτομα,...

    Οι πρώτες εκτιμήσεις για την ερχόμενη τουριστική σεζόν σε Δυτική Αχαΐα και Ηλεία

    Σε στασιμότητα βρίσκονται οι κρατήσεις στα ξενοδοχεία της Δυτικής...

    Γιατί η μοναξιά στην Ελλάδα χτυπάει “κόκκινο” – Τι αποκαλύπτει πολυεθνική μελέτη

    Μια νέα διεθνής μελέτη, που καταγράφει τη μοναξιά στους ηλικιωμένους αποκάλυψε ότι η Ελλάδα και η...