Νέα Υόρκη: Με ζεϊμπέκικο και τρικούβερτο γλέντι βγήκε στη σύνταξη ο Έλληνας διοικητής της Κ-9 [βίντεο]

    Ημερομηνία:

     

    Υπό τους ήχους του Σφακιανάκη και νησιώτικων ρυθμών, έξω από το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης (NYPD), αποχαιρέτησε το σώμα ο διοικητής Κ-9 του Τμήματος Συγκοινωνιών της πόλης, Τζον Πάππας, ο οποίος βγήκε στη σύνταξη χορεύοντας ζεϊμπέκικο.

    Στην τελετή αποχαιρετισμού για τα 29 χρόνια προσφοράς του, η οποία έλαβε χώρα με κάθε επισημότητα το πρωί της Τετάρτης, πλήθος αστυνομικών και φίλων του έσπευσε προκειμένου να σφίξει το χέρι του απερχόμενου διοικητή και να του ευχηθεί.

    Από νωρίς το πρωί έπαιζε ελληνική μουσική έξω από το τμήμα, τιμώντας έτσι την καταγωγή του Τζον Πάππας, ενώ στον εσωτερικό χώρο στελέχη του NYPD και επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ελληνικά φαγητά και να τον επισκεφθούν στο γραφείο του, πριν στηθεί το κυρίως τελετουργικό, το οποίο οργάνωσε το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης.

    Δείτε πώς τίμησαν τον διοικητή του Κ-9 Τζον Πάππας για τα 29 έτη προσφοράς του στο αστυνομικό σώμα Νέας Υόρκης

     

     

     

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο Νίκο Γουίλιαμς «εκθρόνισε» τον Χάαλαντ υπογράφοντας το μεγαλύτερο σε διάρκεια συμβόλαιο

    Με μια αιφνιδιαστική κίνηση, η Αθλέτικ Μπιλμπάο ανακοίνωσε την Παρασκευή την...

    Ελένη Βουλγαράκη για την προσωπική της ζωή: «Έχω σκεφτεί τον γάμο»

    Για την προσωπική της ζωή μίλησε η Ελένη Βουλγαράκη, αποκαλύπτοντας...

    Μετά τις μωβ και οι γαλάζιες μέδουσες στις ελληνικές θάλασσες – Οι διαφορές τους και τα χαρακτηριστικά τους

    Ανησυχία σε όσους ετοιμάζονται για τις καλοκαιρινές τους διακοπές...

    Οι 3 συνήθειες που μας γερνούν ήδη από τα 35 μας

    Το κλασικό «μια ζωή την έχουμε» έχει συνοδεύσει αμέτρητες...