Φρέντι Μπελέρης: Αναβλήθηκε για τις 11 Δεκεμβρίου η δίκη

    Ημερομηνία:

    Την αναβολή για τις 11 Δεκεμβρίου της εκδίκασης του αιτήματος του Φρέντι Μπελέρη για αποφυλάκισή του ώστε να ορκιστεί δήμαρχος Χειμάρρας, αποφάσισε σήμερα (04/12) το ειδικό δικαστήριο κατά της διαφθοράς στα Τίρανα.

    Η εκδίκαση του αιτήματος αυτού στο συγκεκριμένο δικαστήριο εναντίον της διαφθοράς έγινε κατόπιν σχετικής αποφάσεως του Ανώτατου Δικαστηρίου της χώρας όπου είχε προσφύγει ο Μπελέρης.

    Η διακοπή έγινε εξαιτίας κάποιων εγγράφων που έλειπαν και δεν μπορούσαν οι δύο πλευρές να πιστοποιήσουν πότε τα παρέλαβαν, με αποτέλεσμα το δικαστήριο να ζητήσει να προσκομίσουν νέα, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

    Ο Φρέντι Μπελέρης, παίρνοντας τον λόγο, τόνισε ότι οι πολίτες της Χειμάρας του έχουν δώσει το δικαίωμα να είναι δήμαρχος. «Είναι αδύνατον ο πρώην δήμαρχος να ασκεί τα καθήκοντά του και εγώ δεν μπορώ. Πιστεύω ότι είναι μια αδικία. Πρέπει να λάβει τέλος και να μου δώσετε το δικαίωμα να κάνω την ορκωμοσία».

    Η δίκη ωστόσο συνεχίζεται αύριο (05/12) ως προς το δεύτερο σκέλος της δίωξης, αυτό της εξαγοράς ψήφων.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Νέα Δημοκρατία: Νέος Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ο Δημήτρης Καιρίδης

    Ο Δημήτρης Καιρίδης αναλαμβάνει νέος Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, σύμφωνα με...

    ΑΝΤ1: Αυτές είναι οι εκπλήξεις της επόμενης σεζόν

    Με πρόσωπα και εκπομπές που αποτελούν σταθερές αξίες αλλά...

    Τουρκία: Στις 11 Σεπτεμβρίου η δίκη του Εκρέμ Ιμάμογλου – Κλιμακώνονται οι διώξεις κατά στελεχών του CHP

    Η δίκη του δημάρχου της Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου, ο οποίος...

    Ποινή φυλάκισης και πρόστιμο σε καρδιοχειρουργό που συνελήφθη για φακελάκι

    Ένοχος για δωροληψία άπαξ και κατ’ επάγγελμα κρίθηκε από το Τριμελές...