Στέφανος Κασσελάκης για επέτειο Γρηγορόπουλου: «Η 6η Δεκεμβρίου, θα είναι για πάντα η μέρα του Αλέξη»

    Ημερομηνία:

    Στην επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στα Εξάρχεια πριν από 15 χρόνια αναφέρθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης σημειώνοντας ότι η αυθαιρεσία της βίας του στέρησε το μεγάλωμά του.

    Αναρωτιέται επίσης αν το τραύμα από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου μένει τόσο βαθύ, είναι γιατί ποτέ δεν ήρθε η κάθαρση.

    Αναλυτικά η ανάρτησή του

    Φλίγκος

    «6 Δεκεμβρίου. Θα είναι για πάντα η μέρα του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Που η αυθαιρεσία της βίας του στέρησε το μεγάλωμά του.

    Που έμεινε για πάντα 15 ετών. Κι ένα κομμάτι της χώρας μας έμεινε για πάντα εκεί, καθηλωμένο. Να μην μπορεί να ξεπεράσει το συλλογικό τραύμα που γέννησε η δολοφονία. Επουλώνονται οι πληγές; Όχι.

    Όμως οι μεγάλες πληγές συχνά βοηθούν στη συνειδητοποίηση μιας κοινωνίας, στην εξέλιξή της, στην πρόοδό της. Αν το τραύμα από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου μένει τόσο βαθύ, είναι γιατί ποτέ δεν ήρθε η κάθαρση».

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο ρόλος του Δήμου στην επιτυχία μεγάλων αθλητικών γεγονότων

    Άρθρο του Πέτρου Ψωμά με αφορμή τρεις πρόσφατες διοργανώσεις Έζησε...

    ΒΙΝΤΕΟ – ΣΟΚ: Οδηγός ΙΧ στα Σαγέϊκα χτυπά δύο νεαρούς και τους εγκαταλείπει! ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ “ΕΠΙΚΗΡΥΞΕΙ”

    Ασυνείδητος οδηγός ΙΧ, αλλοδαπός σύμφωνα με πληροφορίες, χτύπησε χθες...

    Aigio Padel Club: Η απόλυτη άφιξη για το καλοκαίρι του 2025 στην Αιγιάλεια! ΦΩΤΟ

    Το Αίγιο ετοιμάζεται να υποδεχτεί την απόλυτη εμπειρία padel,...

    Σημαντικό ψηφιακό εργαλείο για τον τουρισμό παρουσιάστηκε στο Αίγιο στο πλαίσιο του έργου «Libeccio» του προγράμματος INTERREG EURO MED

    Ένα σημαντικό εργαλείο για τους επαγγελματίες του τουρισμού παρουσιάστηκε...