Συμμετοχή της ΟΕΒΕΣΝΑ στις κινητοποιήσεις για το φορολογικό νομοσχέδιο (ΦΩΤΟ)

    Ημερομηνία:

    Η Ομοσπονδία Επαγγελματικών Βιοτεχνικών Εμπορικών Σωματείων Νομού Αχαΐας, Ο.Ε.Β.Ε.Σ.Ν.Α. συμμετείχε χθες στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έγινε στο Σύνταγμα από την ΓΣΕΒΕΕ μαζί με κοινωνικούς εταίρους και επιστημονικούς φορείς, διατρανώνοντας την αντίθεσή της στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο, που θα οδηγήσει εκατοντάδες χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες στον αφανισμό.

    Η Ο.Ε.Β.Ε.Σ.Ν.Α. συμμετείχε στη μεγάλη και με ιδιαίτερο παλμό κινητοποίηση, με τον Σύνδεσμο Περιπτέρων, το Σωματείο ΤΑΞΙ, τον Σύνδεσμο Ηλεκτρολόγων, τον Σύλλογο Εστίασης και τα υπόλοιπα Σωματεία- Μέλη της.

    Σε συνέχεια της χθεσινής κινητοποίησης, σήμερα η Ομοσπονδία συμμετείχε σε παράσταση διαμαρτυρίας, μαζί με Σωματεία- Μέλη της και επιστημονικούς φορείς, στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση, συνεχίζοντας να εκφράζει με κάθε τρόπο την εναντίωση στο επερχόμενο νομοσχέδιο, όπου παρεδόθη και ψήφισμα.

    Συμμετοχή της ΟΕΒΕΣΝΑ στις κινητοποιήσεις για το φορολογικό νομοσχέδιο (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τα νέα ΑΤΜ στην Ευρώπη: Ανέπαφες αναλήψεις για γρηγορότερη και ασφαλέστερη τραπεζική εξυπηρέτηση

    Η παραδοσιακή διαδικασία ανάληψης μετρητών από τα ΑΤΜ, όπως την...

    Voucher 750 ευρώ: Αμεση πληρωμή και 150 ώρες δωρεάν εκπαίδευσης για άνεργους και εργαζόμενους

    Η ΔΥΠΑ ανακοινώνει ότι οι πληρωμές του νέου voucher για την...

    Καλοκαιρινά φρούτα: Εκτόξευση στις τιμές τους – Τι να περιμένουν οι καταναλωτές

    Το καλοκαίρι φέτος έχει έρθει με αυξημένες τιμές στα αγαπημένα μας φρούτα,...

    Σε οριακό σημείο ο Πειραιάς: Επτά κρουαζιερόπλοια, 16.800 άνθρωποι στο λιμάνι

    Ασφυκτική αναμένεται η κατάσταση σήμερα Σάββατο 12 Ιουλίου, στον Πειραιά, καθώς από...