Παντρεύτηκε 11 φορές, γιατί είναι εθισμένη στους γάμους από τις σειρές στη τηλεόραση! (ΦΩΤΟ)

    Ημερομηνία:

    Όλα ξεκίνησαν λοιπόν, όταν σε ηλικία 15 ετών πέθανε ο πατέρας της και δημιουργήθηκε ένα κενό στη ζωή της. Έτσι, αναζητήσε τρόπο να το γεμίσει και όταν έγινε 17, γνώρισε τον 19χρονο Steve. Παντρεύτηκαν μετά από ένα χρόνο και έμειναν μαζί για 10 χρόνια, αποκτώντας τρία παιδιά. Ωστόσο, στη πορεία χώρισαν, γιατί μεγάλωσαν και κατάλαβαν ότι δεν ταίριαζαν.

    Α3

     Μετά από λίγους μήνες παντρεύτηκε τον Dean που γνώρισε στο σούπερ μάρκετ, χώρισαν μετά από ένα χρόνο, επανασυνδέθηκανέκανε το παιδί του και μετά από λίγο καιρό τράβηξαν χωριστούς δρόμους. Έπειτα, ξεκίνησε να παντρεύεται όποιον άντρα δέχονταν να κάνει σχέση μαζί της, μέχρι που πέρασαν τα χρόνια και πέτυχε στο Facebook τον συμμαθητή της Ollie από το Γυμνάσιο.

    Άρχισαν να μιλάνε, τού αποκάλυψε την ιστορία της και εκείνος αν και σοκαρισμένος, δέχτηκε να την παντρευτεί. Τότε, άλλαξε η ζωή της, γιατί αποφάσισαν να πάνε σε κατασκήνωση για νεόνυμφους, ώστε να έρθουν πιο κοντά και να ξεπεράσουν τις όποιες δυσκολίες που μπορεί να υπήρχαν.

     Έτσι, με την βοήθεια ειδικών μπόρεσε να συνειδητοποιήσει ότι έκανε γάμους, για να καλύψει το συναισθηματικό κενό της απώλειας του πατέρα της. Ταυτόχρονα, κατάλαβε ότι πάντα χώριζε τους συζύγους της, γιατί δεν ήθελε βαθιά συναισθηματική σύνδεση μαζί τους, σε περίπτωση που γίνονταν κάτι κακό και αναγκάζονταν να βιώσει παρόμοια συναισθήματα, όπως όταν έχασε τον πατέρα της.

    Τελικά, χώρισε με τον Ollie, έκανε ακόμη έναν αποτυχημένο γάμο και πλέον δηλώνει single. «Τώρα είμαι ξανά single και δεν ψάχνω για τον πρίγκιπα του παραμυθιού. Πρέπει να έρθει να με βρει, είπε και σημείωσε ότι «μετά από όλα αυτά, δεν είμαι σίγουρη αν θέλω να παντρευτώ ξανά. Αλλά αν έμαθα κάτι από τους 11 γάμους μου, είναι πως αν παντρευτώ ξανά, ορκίζομαι ότι θα γίνει για να κρατήσει».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: 

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το νορβηγικό επενδυτικό ταμείο αποεπενδύει από την Caterpillar λόγω Ισραήλ

    Το κρατικό ταμείο επενδύσεων της Νορβηγίας, το πλουσιότερο στον κόσμο και...

    Συνεχίζονται οι υποβολές συμμετοχής για τον 2ο Διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας 2025

    Για δεύτερη συνεχή χρονιά, ο επιτυχημένος Διαγωνισμός Ταινιών Μικρού Μήκους...

    Η ΕΕ καταδικάζει την ισραηλινή επίθεση στο νοσοκομείο Νάσερ στη Γάζα – «Απολύτως απαράδεκτη»

    Η χθεσινή (25/08) ισραηλινή αεροπορική επιδρομή που έπληξε το νοσοκομείο...