Μαθητές έγδυσαν και βιντεοσκόπησαν 15χρονο σε σχολείο – Συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ.

    Ημερομηνία:

    Αναστάτωση προκάλεσε σε γονείς, εκπαιδευτικούς και μαθητές ένα σοβαρό περιστατικό bullying που έγινε το πρωί της περασμένης Τετάρτης την ώρα του διαλείμματος στο προαύλιο του 10ου ΕΠΑΛ στη Ρόδο, με θύμα έναν 15χρονο μαθητή και δράστη έναν συμμαθητή του ο οποίος του κατέβασε το παντελόνι και το εσώρουχο.

    Φλίγκος

    Το περιστατικό συνέβη μπροστά στα μάτια πολλών μαθητών και μάλιστα τουλάχιστον ένας από αυτούς το είχε τραβήξει με το κινητό του σε βίντεο, το οποίο κυκλοφόρησε σε όλο το σχολείο, όπως έμαθε από συμμαθητές του ο 15χρονος.

    ICECAP

    Η μητέρα του παιδιού κατήγγειλε όσα συνέβησαν και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν δύο 15χρονους που οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

    Στους δυο ανήλικους ασκήθηκε δίωξη για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και διευκόλυνση προσβολών της ανηλικότητας και αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ οι γονείς τους κατηγορούνται για πλημμελή εποπτεία τους.

    Τα κινητά των δυο παιδιών κατασχέθηκαν και εξετάζονται, ωστόσο ο μαθητής που τράβηξε και διέδωσε το βίντεο δεν έχει ταυτοποιηθεί και η προανάκριση συνεχίζεται.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Πλιάτσικο στο πρώην 409 και οι Αρχές… ακόμη “σκέφτονται”… τι θα το κάνουν

    To ότι ρημάζει το πρώην στρατιωτικό νοσοκομείο «409» είναι...

    ΠΑΤΡΑ – ΑΛΕΞΗΣ ΣΚΑΡΜΕΑΣ: Να, γιατί δεν ήμουν υποψήφιος δήμαρχος

    του Αχιλλέα Ροδίτη Αυτή η συνέντευξη με τον πρώην αντιδήμαρχο...

    Συνταγή για υγιεινή μους σοκολάτας – Το μυστικό συστατικό του Gordon Ramsay για υπέροχη γεύση

    Ο διάσημος σεφ Gordon Ramsay μοιράστηκε την απλή και υγιεινή συνταγή...

    Ευρώπη Κατά του ανεξέλεγκτου τουρισμού

    Οι κάτοικοι πολλών τουριστικών πόλεων στη Νότια Ευρώπη ετοιμάζονται...