ΠΑΤΡΑ – ΦΩΤΟ: Θερμή υποδοχή στον πρωταθλητή Ευρώπης Σωτήρη Μιχόπουλο

    Ημερομηνία:

    Με τον Σωτήρη Μιχόπουλο να κατακτά την κορυφή της Ευρώπης, τον Φίλιππο Δημητρακόπουλο να καταλαμβάνει την 3η θέση, αλλά και την Μελίνα Γεωργίου να παίρνει την 5η θέση έπεσε για το ελληνικό Ολυμπιακό ταεκβοντό στο Βουκουρέστι, η αυλαία του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U21. O Mιχόπουλος επέστρεψε χθες το βράδυ στην Πάτρα και έγινε δεκτός με χειροκροτήματα από φίλους, στο καφέ του πατέρα του απέναντι από το Αρχαίο Ωδείο στις σκάλες Γεροκωστοπούλου (καφέ ΩδείΟ). 

    Ο Μιχόπουλος, που ταξίδεψε στην πρωτεύουσα της Ρουμανίας ως μέλος της εθνικής ομάδας Α` λόγω του χρυσού μεταλλίου που είχε κατακτήσει στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα νέων ανδρών, έφτασε στη μεγαλύτερη διάκριση της καριέρας του, μετά το χάλκινο που είχε πάρει στο Ευρωπαϊκό παίδων το 2017 στη Βουδαπέστη. Με τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες, συμπεριλαμβανομένης και αυτής απέναντι στον Δημητρακόπουλο, στα ημιτελικά, ο Μιχόπουλος στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης, χαρίζοντας στη χώρα μας το 5ο χρυσό μετάλλιο στην Ιστορία της διοργάνωσης. Την ίδια στιγμή, ο Δημητρακόπουλος έκανε το back to back στα μετάλλια του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U21. Χάλκινος πέρυσι στα Τίρανα, χάλκινος και φέτος στο Βουκουρέστι, χάρη στις δύο νίκες που σημείωσε σε συνολικά τρεις αγώνες.

    Φλίγκος
    GLEARNET

    Μετά από δύο σερί νίκες, Μιχόπουλος και Δημητρακόπους συναντήθηκαν στον αγώνα για την είσοδό τους στον τελικό. Νικητής ο Μιχόπουλος με σκορ 2-1, όπως ακριβώς είχε συμβεί και στον τελικό του Πανελλήνιου πρωταθλήματος πριν από λίγους μήνες, που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Στον τελικό, ο Μιχόπουλος, νίκησε χωρίς δυσκολία με 2-0 τον Μολδαβό Ντράγκος Μαρινέσκου, ανεβάζοντας την ελληνική σημαία στον πιο ψηλό ιστό της Sala Polivalenta του Βουκουρεστίου.

    Όσον αφορά στη Γεωργίου, κατέλαβε την 5η θέση στα -46 κιλά. Το Νο-1 της ευρωπαϊκής κατάταξης, έφτασε έως τα προημιτελικά με δύο νίκες, για να ηττηθεί 2-1 στον αγώνα της 5άδας από την Αζέρα Χασανζάντε.

    Η Ελλάδα ολοκλήρωσε την παρουσία της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με ένα χρυσό, ένα ασημένιο και ένα χάλκινο μετάλλιο, φτάνοντας τα 35 μετάλλια στην Ιστορία της διοργάνωσης.

     

    ΠΑΤΡΑ - ΦΩΤΟ: Θερμή υποδοχή στον πρωταθλητή Ευρώπης Σωτήρη Μιχόπουλο ΠΑΤΡΑ - ΦΩΤΟ: Θερμή υποδοχή στον πρωταθλητή Ευρώπης Σωτήρη Μιχόπουλο ΠΑΤΡΑ - ΦΩΤΟ: Θερμή υποδοχή στον πρωταθλητή Ευρώπης Σωτήρη Μιχόπουλο ΠΑΤΡΑ - ΦΩΤΟ: Θερμή υποδοχή στον πρωταθλητή Ευρώπης Σωτήρη Μιχόπουλο ΠΑΤΡΑ - ΦΩΤΟ: Θερμή υποδοχή στον πρωταθλητή Ευρώπης Σωτήρη Μιχόπουλο

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μαρία Καβογιάννη: Αυτό είναι το υπέροχο πέτρινο σπίτι της στο Πήλιο

    Η Μαρία Καβογιάννη είναι Χιώτισσα και επισκέπτεται το νησί όταν της...

    Ξένοι φοιτητές στην Ευρώπη: Ποιες χώρες προσφέρουν καλύτερες ευκαιρίες εργασίας

    Η Ευρώπη αποτελεί κορυφαίο προορισμό για εκπαίδευση και πολιτιστικές ανταλλαγές, φιλοξενώντας 1,76 εκατ. φοιτητές από...

    Πρωτοποριακή θεραπεία βάζει τέλος στην πρεσβυωπία – Πώς οι οφθαλμικές σταγόνες θα αντικαταστήσουν τα γυαλιά

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%cf%80%cf%81%cf%89%cf%84%ce%bf%cf%80%ce%bf%cf%81%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%ae-%ce%b8%ce%b5%cf%81%ce%b1%cf%80%ce%b5%ce%af%ce%b1-%ce%b2%ce%ac%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%ad%ce%bb%ce%bf%cf%82-%cf%83%cf%84/