Περιοδεία Καρβέλη στα νοσοκομεία της Ηπείρου

    Ημερομηνία:

    Ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ περιόδευσε σήμερα 23-12-2020, στην Ήπειρο, προκειμένου να διαπιστώσει την επιχειρησιακή ετοιμότητα των Νοσηλευτικών Μονάδων για την έναρξη της εμβολιαστικής διαδικασίας ενάντια στον Covid 19.

    ​Διαδοχικά επισκέφτηκε το ΚΥ Φιλιππιάδας, το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, το Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων ‘’Χατζηκώστα’’ και το ΚΥ Ιωαννίνων. ​
    ​Συνοδευόταν από τον Υποδιοικητή της ΥΠΕ Γιάννη Νικόπουλο και την βουλευτή Ιωαννίνων Μαρία Κεφάλα.
    Είχε ενημέρωση από τους Επιστημονικούς Υπευθύνους Ηλία Κοσμά του ΚΥ Φιλιππιάδας, Κων/νο Φώτο του ΚΥ Ιωαννίνων , τον Διοικητή και τον Υποδιοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, Νίκο Κατσακιώρη. και Κων/νο Χολέβα, καθώς επίσης και το Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων Σπύρο Δερδεμέζη.
    ​Ουσιαστικές συναντήσεις έγιναν με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη και τον Δήμαρχο Ιωαννίνων Μωϋσή Ελισάφ.
    Το πρόγραμμα. Έκλεισε με συμμετοχή σε ενημερωτική τηλεδιάσκεψη για τον εμβολιασμό, η οποία πραγματοποιήθηκε από το γραφείο Διοίκησης του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο Αλ Σαράα παρουσίασε το νέο έμβλημα της Συρίας – Τι συμβολίζει ο χρυσός αετός

    Το νέο εθνικό σύμβολο της Συρίας αποκάλυψε την Πέμπτη η κυβέρνηση...

    Διήμερη επίσκεψη Μητσοτάκη στο Άγιον Όρος: «Στηρίζω την πνευματική σας αποστολή»

    Λίγο μετά τις 11 το πρωί της Παρασκευής, ο...

    Ευάγγελος Αντώναρος: Ο Κασσελάκης με διέγραψε από το Κίνημα Δημοκρατίας , τον αφήνω στις Ρουβίτσες του

    Τη διαγραφή του από το Κίνημα Δημοκρατίας γνωστοποίησε το βράδυ της Πέμπτης ο Ευάγγελος...

    Παναχαϊκή: Όλοι μαζί για τον Άκη

    Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Παναχαϊκής ΑΧΑΙΟΙ 3 καλεί τα μέλη...