Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη με τον σκληρό θάνατο της 27χρονης – «Την τρομοκρατούσαν με απειλες»

    Ημερομηνία:

    Το πρωί της 6ης Δεκεμβρίου εντοπίσθηκε στη Θεσσαλονίκη, στην ερημική οδό Γιαννιτσών, με τα εγκαταλελειμμένα κτίρια το άψυχο κορμί της Δέσποινας Γεωργιάδου. Σε εκείνο ακριβώς το σημείο βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» και συνομίλησε με την μητέρα της 27χρονης.

    Συγκλονισμένη από την τραγική κατάληξη μίλησε και ζήτησε να βρεθεί η αλήθεια, ενώ αποκάλυψε πως την τρομοκρατούσαν με απειλές.

    «Ανακάλυψα ότι η πολυαγαπημένη κόρη μου βρέθηκε εδώ, μπορώ να πω, δολοφονημένη και είμαι σοκαρισμένη. Είμαι παγωμένη, τρέμω ακόμα από αυτήν την κατάσταση. Πώς ένας άγγελος, ένα τέτοιο καλό παιδί, βρέθηκε σε αυτήν την κατάσταση και ποιος την πέταξε εδώ».

    Ένα μεγάλο «γιατί» βασανίζει την μητέρα της Δέσποινας.

    «Ποιοι είναι αυτοί που έκαναν κακό στο παιδί μου; Βρέθηκε να έχει παλέψει, από ότι είδα. Την είχαν χτυπήσει με μπουνιά στο μάγουλο και η μύτη της ήταν σπασμένη. Άφησαν μια καλή ψυχούλα στο δρόμο, χωρίς παπούτσια…».

    Ζητά με δάκρια στα μάτια να βρεθεί η αλήθεια «για να ησυχάσει η ψυχούλα της».

    «Θέλω να αποδοθεί δικαιοσύνη για την ψυχή του παιδιού μου. Να βρεθούν ποιοι το κάνανε αυτό το έγκλημα. Γιατί είναι έγκλημα και το ξέρω. Την απειλούσανε. Είχε δεχτεί πολλές απειλές…», λέει χαρακτηριστικά.

    Τον Αύγουστο του 2022 είχε εξαφανιστεί και η εκπομπή είχε βοηθήσει να εντοπιστεί.

    Στη μητέρα της δεν είχε πει ποτέ τι είχε συμβεί, γιατί φοβόταν.

    «Είχε βρεθεί σε κακή κατάσταση και κλεμμένη τότε. Της είχαμε πει να προσέχει. Της είχα ζητήσει να φύγει από εδώ, να έρθει μαζί μου στο εξωτερικό και να της αγοράσω ένα σπιτάκι αλλά δεν την άφηνε ένας…», αναφέρει φανερά συγκλονισμένη.

    «Εμπιστεύομαι την αστυνομία και περιμένουμε από τον ιατροδικαστή να βρει τα πραγματικά αίτια της δολοφονίας γιατί αποκλείεται να μην είναι δολοφονία…», καταλήγει.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το Πακιστάν χτύπησε 22 τοποθεσίες στο Αφγανιστάν, νεκρά 274 μέλη των Ταλιμπάν – Διάλογο ζητά η Καμπούλ

    Σε νέα φάση κλιμάκωσης εισέρχονται οι σχέσεις Πακιστάν και Αφγανιστάν,...

    Digital Marketing: Πότε (και γιατί) είναι η στιγμή να το αναθέσεις σε ειδικούς;

    Ίσως μόλις ξεκίνησες κάτι δικό σου ή έχεις αναλάβει...

    Τι συμβαίνει με τις παρατεταμένες βροχοπτώσεις στην Ελλάδα, 18 κακοκαιρίες στη χώρα μέσα σε 4 μήνες – Ανάλυση meteo

    Προκαταρκτική ανάλυση των διαθέσιμων δεδομένων δείχνει ότι στα τέλη του...

    Άνδρες Νεάντερταλ και γυναίκες Homo sapiens: Μελέτη αποκαλύπτει την τάση ζευγαρώματος που διαμόρφωσε το DNA μας

    Οι άνδρες Νεάντερταλ και οι γυναίκες Homo Sapiens είχαν την έντονη τάση να...