ΠΑΤΡΑ: Αυτή είναι η δικηγόρος που θα εκπροσωπήσει τον Μάνο Δασκαλάκη στη νέα δίκη με την Πισπιρίγκου

    Ημερομηνία:

    Η δικηγόρος Εύα Αμπάζη θα εκπροσωπήσει τελικά τον Μάνο Δασκαλάκη στη δεύτερη δίκη με κατηγορούμενη την Ρούλα Πισπιρίγκου για τις δολοφονίες – σύμφωνα με το βούλευμα – των δύο μικρότερων παιδιών της.

    Η Εύα Αμπάζη, υπήρξε στέλεχος του ΜεΡΑ25 από τη στιγμή της ίδρυσής του μέχρι και τον Νοέμβριο του 2021 οπότε και αποχώρησε από το κόμμα. Ήταν μάλιστα και  η πρώτη επιλαχούσα βουλευτής Α’ Αθηνών με το κόμμα Βαρουφάκη στις εκλογές του 2019.

    Το δικαστήριο την όρισε από τη λίστα των δικηγόρων καθώς έγινε δεκτό το αίτημα που υπέβαλε η πλευρά Δασκαλάκη για να οριστεί δωρέαν δικηγόρος υποστήριξης της κατηγορίας. Υπενθυμίζουμε ότι το αρχικό αίτημα που είχε υποβάλλει ο πατέρας των τριών νεκρών παιδιών απερρίφθη καθώς θεωρήθηκε εκπρόθεσμο.

    GLEARNET

    Η πρόταση της εισαγγελέως ήταν να μην αναβληθεί η δίκη αλλά να διακοπεί, όπως και έγινε για τις 22 Ιανουαρίου. Ο Μάνος Δασκαλάκης ζητούσε επιτακτικά να μην υπάρξει αναβολή της δίκης, δήλωσε μάλιστα ότι προτίθεται να παρακολουθήσει τη συγκεκριμένη διαδικασία ακόμα και αν παράλληλα διεξαγόταν η πρώτη δίκη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας.

    Ο Αλέξης Κούγιας σχολίασε, απευθυνόμενος στη νέα δικηγόρο του Μάνου Δασκαλάκη: “Μάλλον δεν είστε καλά πληροφορημένη. 12 μήνες που είναι η δίκη (για τον θάνατο της Τζωρτζίνας) έχει βγει silver alert για τον κ. Δασκαλάκη.”

    Ο ίδιος σε δηλώσεις του είπε ότι αν δεν γινόταν διακοπή της δίκης ήταν έτοιμος να καταθέσει αίτημα για αποφυλάκιση της πελάτισσας του.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι 7 τροφές που αποτελούν για τον εγκέφαλο (μας) σκέτο φαρμάκι!

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%bf%ce%b9-7-%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%86%ce%ad%cf%82-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b1%cf%80%ce%bf%cf%84%ce%b5%ce%bb%ce%bf%cf%8d%ce%bd-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b5%ce%b3%ce%ba%ce%ad%cf%86%ce%b1/

    ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΟΥΡΤΖΟΥΚΟΥ – ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΩΝ: Σε δύο κατευθύνσεις η έρευνα στα Δικαστήρια της Πάτρας!

    Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση της Μουρτζούκου σε σχέση...

    Πόσα χρόνια μπορεί να ζήσει ο άνθρωπος – Ποιο είναι τελικά το βιολογικό όριο

    Στο τέλος του 18ου αιώνα, ο (Georges-Louis Leclerc, Comte...

    Σεξισμός στο μεγαλείο του: “Στην Κίνα αν είσαι γυναίκα μόνη πάνω απ’ τα 30 σε αποκαλούν “απομεινάρι””

    Σεξισμός στο μεγαλείο του! Σοκ προκαλεί σε κάθε γωνιά...