“Γνωστός” στην Πάτρα ο 33χρονος συνεργός του “πιστολέρο” στο Γκάζι! Δείτε γιατί είχε συλληφθεί το 2019

    Ημερομηνία:

    «Βαρύ» το ποινικό παρελθόν του 33χρονου Αλβανού που συνελήφθη τη Δευτέρα 18/12/2023,  για την αιματηρή επίθεση στο Γκάζι, τα ξημερώματα του Σαββάτου, όπου τραυματίστηκαν τρεις νεαροί από την Κρήτη.

    Ο αλλοδαπός έχει απασχολήσει τις διωκτικές αρχές για διάφορα αδικήματα, ενώ το 2019 φαίνεται πως άνοιξε «φάκελο» στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών για εγκληματική οργάνωση, πλαστογραφία και κλοπές. Τότε σύμφωνα με πληροφορίες του είχε επιβληθεί ο περιοριστικός όρος από το Πρωτοδικείο Πατρών για την εμφάνισή του στο Τμήμα Ασφάλειας Μελισσίων μία φορά τον μήνα.

    H παράνομη δράση του ξεκίνησε το 2008, όταν κατηγορήθηκε από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης για διακίνηση μεταναστών, ενώ το 2010 από το Πρωτοδικείο Θεσπρωτίας και το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών για διακίνηση ναρκωτικών.

    Για την υπόθεση στο Γκάζι, ο Εισαγγελέας του άσκησε ποινική δίωξη, συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατά συρροή και έλαβε προθεσμία, για να απολογηθεί την Τετάρτη. Φέρεται να δηλώνει σοκαρισμένος από την εν ψυχρώ δολοφονική επίθεση κατά των τριών νεαρών, υποστηρίζοντας ότι το μόνο που έκανε ήταν να χαστουκίσει τον έναν. Σε πλήρη εξέλιξη οι έρενες για τον πιστολέρο ομοεθνή του.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δυτική Αχαΐα: Μπαίνει στο δίκτυο της ΔΕΔΔΗΕ με Φωτοβολταϊκό Πάρκο

    Φωτοβολταϊκό σταθμό παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, ισχύος 5,1428 MW, θα...

    Πάτρα: Νυχτερινή παρέλαση 2026: Πλήρωμα 13

    https://www.youtube.com/watch?v=adAg2r2tFTE

    Με επιτυχία και αστείρευτο κέφι ο καρναβαλικός χορός της Στέγης Καλαβρυτινών Πάτρας «Αγία Λαύρα»

      Σε ένα κλίμα απόλυτης γιορτής και καρναβαλικής διάθεσης, η...

    Κατάμεστος ο Φάρος – Χορός, κέφι και πολύχρωμοι χαρταετοί στην Καθαρά Δευτέρα – φωτο

    Κατάμεστος ήταν ο Φάρος από κόσμο, καθώς μικροί και...