Νεκρό 8χρονο αγοράκι με υψηλό πυρετό και πονόλαιμο

    Ημερομηνία:

    Σοκ από τον θάνατο ενός 8χρονου αγοριού, που «έσβησε» στο Αγλαΐα Κυριακού, όπου μεταφέρθηκε με συμπτώματα πονόλαιμου και υψηλού πυρετού.

    Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος, το αγοράκι μεταφέρθηκε στο  Αγλαΐα Κυριακού χθες, Τρίτη  στις πέντε τα ξημερώματα με πονόλαιμο και υψηλό πυρετό. Υποβλήθηκε σε τεστ για στρεπτόκοκκο και βρέθηκε θετικό. Στη συνέχεια, μπήκε στην Εντατική και στις 8 το πρωί κατέληξε.  Ωστόσο, δεν υπάρχει επίσημη αιτία θανάτου, αναμένεται η νεκροψία που θα δώσει τις απαντήσεις.

    «Χθες τα ξημερώματα προσήλθε ένα παιδάκι με τους γονείς του, 8 ετών αγόρι, στο Αγλαΐα Κυριακού που εφημέρευε. Αμέσως οι γιατροί έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια, του έκαναν στρεπ τεστ, ήταν θετικό, με πονόλαιμο και υψηλό πυρετό», είπε ο κ. Γιαννάκος στο Live News.

    «Έκαναν ό,τι έπρεπε να κάνουν, το πήγαν στη ΜΕΘ και μετά από τρεις ώρες κατέληξε. Θέλει προσοχή από τους γονείς, χειμώνας είναι, γιορτές είναι. Θέλει και οργάνωση της πρωτοβάθμιας περίθαλψης υγείας. Είναι κρίμα να χάνουμε παιδάκια από στρεπτόκοκκο, αν είναι στρεπτόκοκκος, γιατί θα γίνει τεστ».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ξεχάστηκαν της πανδημίας οι κολασμένοι

    Ηπανδημία του Covid-19 το 2020 και 2021 αποκάλυψε τις...

    Το νορβηγικό επενδυτικό ταμείο αποεπενδύει από την Caterpillar λόγω Ισραήλ

    Το κρατικό ταμείο επενδύσεων της Νορβηγίας, το πλουσιότερο στον κόσμο και...

    Συνεχίζονται οι υποβολές συμμετοχής για τον 2ο Διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας 2025

    Για δεύτερη συνεχή χρονιά, ο επιτυχημένος Διαγωνισμός Ταινιών Μικρού Μήκους...