ΠΑΤΡΑ: Με γοργούς ρυθμούς οι εργασίες της ανάπλασης των Προσφυγικών

    Ημερομηνία:

    Προχωρούν οι εργασίες για την ανάπλαση των Προσφυγικών, με τη δημοτική αρχή να εκφράζει την ικανοποίηση της για την πορεία των εργασιών.

    Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής ο εργολάβος που έχει αναλάβει το έργο έχει προχωρήσει αρκετά και έχει μπει και στα στενάκια εντός της συνοικίας. Μέσα από την ανάπλαση αυτή θα διαμορφωθούν νέοι πεζόδρομοι, θα ανακατασκευαστούν πεζοδρόμια και δρόμοι, ενώ θα γίνουν και σημαντικά έργα υποδομής που αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν.

    Ζητούμενο για τους κατοίκους της περιοχής, πέρα από το να προχωρήσουν οι εργασίες με σχετικά γρήγορους ρυθμούς, είναι να δοθεί μια νέα πνοή στην γραφική συνοικία που θα φέρει πίσω όσους έφυγαν από τη γειτονιά τα περασμένα χρόνια, αλλά και θα δώσει τη δυνατότητα να αντέξουν τα μαγαζιά που υπάρχουν εκεί.

    Πολλά από αυτά έχουν κλείσει από τα χρόνια της οικονομικής κρίσης, ενώ άλλα έφυγαν από τη συνοικία λόγω της έξαρσης της παραβατικότητας που υπήρχε από τους Ρομά. Τα πράγματα πλέον έχουν ηρεμήσει κάπως, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν συμβάντα κλοπών, κυρίως από ανήλικους.

    Σημειώνουμε ότι μετά το έργο της ανάπλασης της συνοικίας θα προχωρήσει και η αναβάθμιση – συντήρηση της πλατείας Ελευθερίας γύρω από την οποία δραστηριοποιούνται καταστήματα εστίασης, κυρίως παραδοσιακά καφέ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οδοντίατρος νάρκωσε και βίασε μοντέλο – Τη μετέφερε σπίτι του και την κακοποίησε

    Μία γυναίκα, που εργάζεται ως μοντέλο στην Ρουμανία, δεν...

    Είναι κακό για την υγεία μας το φαγητό μπροστά στην τηλεόραση; Η επιστήμη απαντά

    Εντάξει, για τα σουβλάκια, τις πίτσες και τα τσιπς...

    ΗΠΑ: Οργή για την εκτέλεση θανατοποινίτη στην Αλαμπάμα – «Ασφυκτιούσε επί οκτώ λεπτά»

    Οι Αρχές στην Αλαμπάμα χρησιμοποίησαν αέριο άζωτο για την...

    Νότιος Κορέα: Ποια είναι η 80χρονη που θέλει να γίνει Μις Υφήλιος

    Η 80χρονη Τσόι Σουν Χουά γεννήθηκε σχεδόν μια δεκαετία...
    Best Shop