Πάρις Χίλτον: Πήγε για ψώνια και μεταμφιέστηκε φορώντας μαύρη περούκα

    Ημερομηνία:

    Η Πάρις Χίλτον πήγε για χριστουγεννιάτικα ψώνια και επέλεξε να μεταμφιεστεί ώστε να μην γίνει αντιληπτή από τον κόσμο.

    Η ριάλιτι σταρ εντοπίστηκε την Πέμπτη να περιηγείται στο Rodeo Drive του Μπέβερλι Χιλς φορώντας μια μακριά, μαύρη περούκα προκειμένου να περάσει απαρατήρητη, κάτι που παρόλα αυτά δεν πέτυχε πλήρως.

    Η 42χρονη απόλαυσε τη βόλτα αυτές τις γιορτινές μέρες μαζί με τον σύζυγό της, Κάρτερ Ριμ, ο οποίος κρατούσε αρκετές τσάντες με το λογότυπο της Gucci.

    Επίσης, σε ένα σημείο φάνηκε να τραβάει φωτογραφία τους ίδιους τους φωτογράφους που τους ακολουθούσαν.

    Το ζευγάρι υποδέχτηκε το δεύτερο παιδάκι του μέσω παρένθετης μητέρας τον Νοέμβριο, και συγκεκριμένα μια κόρη με το όνομα Λόντον. Το πρώτο τους παιδί, ο Φοίνιξ, ήρθε στον κόσμο τον Ιανουάριο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ελληνικό ελαιόλαδο: Τέλος στις υπερβολικές αυξήσεις – Τι αλλάζει στην αγορά

    Έπειτα από δύο δύσκολες χρονιές για την ελληνική ελαιοκομία, όπου...

    Πάτρα – φωτό: Η λειτουργία και η λιτανεία στον Αγιο Νεκτάριο

    Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου Πατρών, το...

    Πάτρα: Νέο επεισόδιο στο λιμάνι – Άγριος ξυλοδαρμός και αίματα

    Νέο άγριο επεισόδιο σημειώθηκε νωρίς το βράδυ του Σαββάτου,...