Επιτυχής η επέμβαση για την εγκεφαλική αιμορραγία του 14χρονου από την Άρτα

    Ημερομηνία:

    Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» νοσηλεύεται από τις πρώτες πρωινές ώρες, μετά την πολύωρη νευροχειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, ο 14χρονος από την Άρτα, που κατέρρευσε το πρωί της παραμονής των Χριστουγέννων ενώ έλεγε τα κάλαντα.

    Σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές, η επέμβαση για την αντιμετώπιση της εγκεφαλικής αιμορραγίας κρίνεται επιτυχής, με τους γιατρούς να εμφανίζονται ικανοποιημένοι από την ολοκλήρωση της δύσκολης επέμβασης.

    Ο 14χρονος θα παραμείνει στη ΜΕΘ τουλαχιστον για το επόμενο 24ωρο, διασωληνωμένος. Το απόγευμα οι γιατροί θα τον υποβάλλουν σε απεικονιστικές εξετάσεις προκειμένου να έχουν την μετεγχειρητική εικόνα, ελπίζοντας αυτή να συνεχίσει να είναι καλή.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Λίλιαν Φωκά: «Πολύ δύσκολα τα χρόνια χωρίς τον Σπύρο Φωκά»

    Η αγαπημένη σύζυγος του αείμνηστου Σπύρου Φωκά, Λίλιαν, μίλησε στην εκπομπή «Happy...

    «Όργιο» φοροδιαφυγής σε μπαρ, εστιατόρια και κομμωτήρια – Ελεύθεροι επαγγελματίες δηλώνουν εισόδημα κάτω από τον βασικό μισθό

    Όργιο φοροδιαφυγής από κλάδους ελεύθερων επαγγελματιών αποκαλύπτουν οι διασταυρώσεις της ΑΑΔΕ για την...

    Πέθανε η 27χρονη Αναστασία Τασούλα

    Η 27χρονη Αναστασία Τασούλα άφησε την τελευταία της πνοή....

    Πάτρα: Ο Νίκος Τσάμης με τον Αντώνη Κουνάβη

    Ο Νίκος Τσάμης συμπαρατάσσεται με τον Αντώνη Κουνάβη στις...